Glasujte za svog favorita!

I jedan i drugi stižu u Hrvatsku, no tko je od njih veći zavodnik?

kolaž
Foto: ABACA/PIXSELL
1/11
18.12.2015.
u 21:03

Sigurni smo da će i Justin i Enrique zagrebačkoj publici pripremiti koncert za pamćenje. No tko je od njih veći zavodnik? Čiji koncert se iščekuje s više nestrpljenja? I tko je draži Hrvaticama?

Vijest o dolasku Justina Biebera u Hrvatsku odjeknula je posljednjih dana medijima i oduševila tisuće obožavateljica zločestog dečka popa. No Justin nije jedina zvijezda koja iduće godine stiže u Zagreb. Osim njega, u Arenu Zagreb 8. svibnja dolazi i šarmantan Enrique Iglesias

Ovaj latino zavodnik može se pohvaliti prodajom 100 milijuna albuma, milijunima obožavateljica diljem svijete i s više od milijardu pregleda hita 'Bailando' na YouTubeu. Njegov uspjeh potvrđuje i činjenica da se više od 70 puta sa svojim pjesmama našao na prvom mjestu Billboardove top ljestvice. Iako već trinaest godina ljubi lijepu tenisačicu Annu Kournikovu za njim i dalje uzdišu obožavateljice među kojima su i brojne Hrvatice. 

Ništa manje ne luduju ni za Bieberom koji topi ženska srca gdje god stigne. Na njegov imidž zločestog dečka već godinama padaju tinejdžerice koje osvaja svojim buntovnim načinom života. Unatoč problematičnom ponašanju Bieber je danas jedan od najpopularnijih pop glazbenika. U povijest je ušao kao prvi izvođač kojem je čak sedamnaest pjesama uvršteno na Billboardovu top 100 ljestvicu, a njegovu popularnost dokazuju i milijuni pratitelja na društvenim mrežama. 

Sigurni smo da će i Justin i Enrique zagrebačkoj publici pripremiti koncert za pamćenje. No tko je od njih veći zavodnik? Čiji koncert se iščekuje s više nestrpljenja? I tko je draži Hrvaticama? 

Glasujte za svog favorita!

>>Zločesti dečko popa Justin Bieber 2016. stiže u Zagreb

>>Anna Kournikova i Enrique Iglesias prekinuli?

Komentara 10

DN
dnl812c
01:20 19.12.2015.

Mozda zavedu jedan drugoga

Avatar blackula9
blackula9
03:25 19.12.2015.

To je sve gej biznis

DU
Deleted user
07:33 19.12.2015.

Kod nas ima zgodnijih muskaraca. Koji vole zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije