angažirao agenciju

Tom Cruise traži novu ženu: Pogledajte koji su uvjeti

'Tom Cruise outside the Department of Foreign Affairs in Dublin where he received a certificate of Irishness from Irish Government and Tourism Ireland.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Julien Behal/Press Association/PIXSELL'
09.09.2013.
u 14:46

Tom od nove supruge traži da bude najmanje pet godina članica Scijentološke crkve te da radi u showbiznisu

Glumac Tom Cruise zatražio je pomoć Scijentološke crkve za pronalazak svoje četvrte supruge. Naime, prema pisanju američkih medija, popularni glumac angažirao je agenciju koja radi unutar Scijentološke crkve kako bi pronašao novu ženu.

Glumac se prije godinu dana rastao od Katie Holmes s kojom je bio u braku pet i pol godina i s kojom ima kćer Suri.

Tom od nove supruge traži da bude najmanje pet godina članica Scijentološke crkve te da radi u showbiznisu. Žena bi trebala biti pametna i u srednjim ili kasnim tridesetima.

– Tom mora biti jasan u svojim kriterijima zato što želi izbjeći katastrofu i traži ženu koja će razumjeti njegov stil života – rekao je izvor.

>> Scijentološka crkva imala audiciju za suprugu Toma Cruisea!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije