Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
univerzalni jezik ljubavi

Tonči Huljić predstavio novi singl 'Baci oko na mene' koji je posvetio svojoj nerođenoj unuci

Foto: Promo
1/10
17.05.2022.
u 13:21

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavlja novi singl – Baci oko na mene.

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavlja novi singl – Baci oko na mene.

Specifičnost pjesme je što kroz tipično ljubavnu pjesmu progovara univerzalnim jezikom ljubavi, te se i video uprizorenjem obraća svojoj unuci koja na svijet stiže ovo ljeto, i putuje kroz njihovu zajedničku budućnost.

Tako kroz scene pratimo život djeda i unuke od nestrpljenja i iščekivanja ispred rađaonice, do igre kroz djetinjstvo, pa sve do odraslih godina i prvih ljubavi koje djed upozorava sa štampom da ih budno prati okom.

Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta i unuke.

-Spot je možda jedna od mojih 'najluđih' autoironija, jer naime u spotu se nadam da ću doživjeti 85.godinu!- kroz smijeh će Tonči Huljić.

Režiju spota također potpisuje Huljić uz stalnog suradnika Vojana Koceića.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Komentara 2

TM
trade_mark
13:52 17.05.2022.

baci ono na mene, posvećeno nerođenoj unučici? meni je to malo sick...

Avatar solinarep
solinarep
13:53 17.05.2022.

Lipo i zabavno... a hoće li onda bit mala ili mali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije