Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je pod dojmom

Tončica Čeljuska ne skriva oduševljenje: Ljubav na prvi pogled i odbrojavanje do ponovnog susreta

Foto: Instagram screenshot
1/8
29.01.2022.
u 20:10

HRT-ova voditeljica i urednica zaljubljenica je u putovanja, a nova destinacija na kojoj je provela odmor potpuno joj je otkriće i jedva se čeka vratiti.

Voditeljica i urednica emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska od zime je na nekoliko dana pobjegla u Kostariku -  državu u Srednjoj Americi koja na zapadu izlazi na Tihi ocean, a na istoku na Karipsko more čiji se stanovnici već nekoliko godina za redom proglašavaju najsretnijim stanovnicima u Latinskoj Americi. Oduševljenje prirodom ove države sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila i Tončica Čeljuska.

Samo kada zalutamo , otkrivamo novo….A kad zalutaš u Kostariku, kao da si otkrio raj na zemlji. Mnogi je putnici smatraju jednom od najljepših zemalja na svijetu, a ova putnica je sigurna da to jest najljepša zemlja u kojoj je ikad bila. Ljubav na prvi pogled i odbrojavanje do ponovnog susreta. - napisala je Čeljuska uz fotografiju s ovog putovanja.  Velika je zaljubljenica u putovanja i nedavno je s prijateljicama bila u Istanbulu, a prije ovog putovanja otkrila je i što je to privlačno kod putovanja.

 

 

- Ono što je čarobno u putovanju: odlazite kao jedna osoba, a vraćate se kao potpuno druga. Jer ništa nas toliko ne mijenja kao putovanje. Percepcija vam je izoštrena, jer ste u novim okolnostima. “Vaš” život je ostavljen u rodnom gradu , vi ste drugdje i pokušavate shvatiti ! Dobivate novu perspektivu , otkrivate nove ljude , ako imate sreće možda se i zaljubite…Zato kad god i u kojim god okolnostima treba putovati. Do susjednog sela, grada, države, kontinenta. Nije toliko bitno gdje, bitno je da tamo niste bili, da upoznajete nove svjetove . Putovati znači spoznati, zavoljeti, živjeti! - poručuje HRT-ovka.

VIDEO Pogledajte dirljive govore na komemoraciji za Akija Rahimovskog

Ključne riječi

Komentara 10

MA
markizhot
21:25 29.01.2022.

Kada se polovnjače upale prava je vatra.

Avatar jebb
jebb
21:22 29.01.2022.

Moj prvi utisak kad dodjem u neku drzavu ili grad po prvi put... joooj, nikad prije nisam vidio ovoliko lijepih i zgodnih cura na jednom mjestu! A sto se tice prirodnih ljepota, ja mislim da je svaki kutak ove planete lijep na svoj nacin. Gdje god da se maknete, gdje god da se nadjete, nece vam nedostajati prelijepih mjesta. I pustinje, i mora, i oceani, i planine, i sela i gradovi sirom svijeta.. sve to ima svog sarma i ljepote, jednostavno nema ruznog mjesta na ovoj prelijepoj planeti ako znate uzivati u zivotu!

Avatar rajon rondo
rajon rondo
15:38 30.01.2022.

Costa Rica a NE Kostarika !!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije