Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalila na brizi

Tončica Čeljuska otkrila da je bolesna: 'To se zove pregorijevanje, kad stres napravi svoje'

Foto: Instagram
1/14
21.11.2023.
u 08:35

Ovaj put otkrila je da se razboljela. Dobila je virozu, ima temperaturu 38.5, a otkrila je da se liječi Klavocinom i vrućom limunadom s medom

Iako emisije "U svom filmu" trenutačno nema na HRT-u, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska javlja se na društvenim mrežama i tamo pokazuje kako provodi dane. Ovaj put otkrila je da se razboljela. Dobila je virozu, ima temperaturu 38.5, a otkrila je da se liječi Klavocinom i vrućom limunadom s medom. 

– To se zove ''burnout'', pregorijevanje. Kad stres napravi svoje i onda imunitet padne. Pazite se, vrijeme je viroza – rekla je Tončica i nakašljala se, a po glasu joj se čuje da se baš bori s virusom. U komentarima su joj mnogi poželjeli brzo ozdravljenje. 

– Hvala svima na željama za ozdravljenje – zahvalila je pratiteljima urednica i voditeljica

Inače, lijepa Tončica ovo ljeto provela je na moru, a nakon povratka s odmora novim objavama oduševljava svoje pratitelje i pokazuje s kime se druži, ali i svoj istančan ukus za modu. Teško je ne primijetiti da Čeljuska odlično izgleda, a to je, kako kaže, rezultat truda i odricanja. Naime, kako je otkrila, prestala je konzumirati ugljikohidrate, a trenira tri puta tjedno.  

VEZANI ČLANCI:

– Smršavila sam nakon što sam shvatila da imam problem s ugljikohidratima i da mi postaju balast. Otišla sam endokrinologu, provjerili smo hormone i otkrili određene oscilacije. Bilo mi je jasno da doslovno moram paziti na svaki zalogaj i brojiti kalorije jer inače neće biti dobro. Počela sam jesti više proteina, puno manje ugljikohidrata. Sretna sam što više nemam onaj osjećaj gladi, imam više energije, a obroci su mi manji. Usto, tri puta tjedno treniram i kad se sve zbroji, u razdoblju od dvije godine lakša sam 14 kilograma. Zahvaljujući funkcionalnom treningu vlastitom težinom, koji ima i puno kardio vježbi, očuvala sam mišićnu masu. Za to je važan kontinuitet vježbanja od barem tri puta tjedno. Ipak, kada govorimo o mršavljenju, najvažnija je hrana jer nema tog treninga koji će anulirati, primjerice, nekoliko čokoladnih kolača. Danas je znanje dostupno, samo treba imati volju i stav o važnosti zdravlja – izjavila je za Story

– Radim javni posao pa mi se čini da je normalno i prikladno posvetiti se sebi uz više njege i brige. Imam sreću što sam upoznala neke fenomenalne ljude poput moje doktorice Marije Škornjak, vrhunske stručnjakinje za njegu lica. Od nje dobijem sve što trebam, fenomenalne kreme i dermatološke tretmane, a prije svega mislim na PRP – prirodni tretman matičnim stanicama, za mene najbolji. Koristim i razne mezoterapijske tretmane, botoks i filere rjeđe, ali ne volim pretjerivati. Ovo što sam spomenula preporučila bih ženama radi usporavanja starenja. Međutim, to je zbilja vrlo individualno i ponekad zavidim ženama kada posve ležerno prihvate patinu koju nose godine. Eto, u mojem slučaju to nije tako. Ipak bih još malo konzervirala dobro stanje kože, ima vremena za bore. Možda tako razmišljam zbog specifičnosti posla u kojem sam neprestano izložena kamerama, a možda je ipak u pitanju moja taština.

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Komentara 2

HR
hrza
10:53 21.11.2023.

Da si se manje izložila nepotrebnim hirurškim intervencija radi ljepšeg izgleda bila bi puno zdravija.

LU
Luftbalons
21:45 21.11.2023.

Niš ne radi, zuji okolo, more sim, tam, gladuje i dobila virozu i evo je.. Nacionalni junak, sve sam ja to prošao puno više i dublje.. Nije mi do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije