Filmska produkcija

Traže se Hrvati za strani filmski spektakl! Evo što sve stoji u njihovom natječaju

Foto: Kinoteka
1/35
03.04.2024.
u 18:41

Objavljen je zanimljiv natječaj za snimanje stranog filmskog spektakla u Splitu!

Pakt Media Casting Team traži plesače, glumce i statiste za potrebe snimanja stranog filmskog projekta u Splitu. U natječaju piše da se mogu prijaviti žene i muškarci u dobi od 18 do 45 godina. 

- Nastavljamo potragu. Za potrebe stranog filmskog spektakla u potrazi smo za ljudima od 18 do 45 godina. Poseban naglasak je na muškarcima i ženama srednjeg i visokog rasta te izrazito svijetlih ili izrazito tamnih tonova kose. Snimanje je honorarno - pozivaju iz Pakt Media Casting Teama. 

Ova medijska kuća za sebe kaže da su tvrtka koja već više od 20 godina pruža uslugu proizvodnje visokokvalitetnog audiovizualnog sadržaja. Njihov portfolio uključuje glavne europske i holivudske filmove.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Mi smo regionalna glavna produkcija za međunarodne ekipe koje žele snimati u Hrvatskoj i Sloveniji, naša snaga leži u iskorištavanju našeg znanja o lokalnim produkcijskim resursima, kao i njenom pravnom i poslovnom okruženju za prilagođavanje složenih međunarodnih snimanja, čineći naše klijente da se osjećaju kao kod kuće čak i ako su miljama daleko od nje - piše na njihovoj službenoj stranici. 

 

Prijave i svoje fotografije šaljite na dimdim.productions@gmail.com

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije