mila kunis

Trebalo mi je 5 mjeseci da izgubim 10 kg i pet dana da ih vratim

mila kunis
pixsell
15.05.2011.
u 16:33

Zbog uloge balerine trebala sam smršavjeti čak 10 kilograma, sa 53 na 43 kilograma, bila sam kost i koža.

Glumica Mila Kunis, koju smo upoznali u seriji “Lude 70-e”, a zatim je briljirala u filmu “Crni labud”, otkrila je kako joj je taj film donio brojne zdravstvene probleme. – Zbog uloge balerine trebala sam smršavjeti čak 10 kilograma, sa 53 na 43 kilograma, bila sam kost i koža.

Trebalo mi je pet mjeseci da to postignem. A kada je snimanje završilo, vratila sam svih deset kilograma u pet dana – ispričala je Mila i dodala kako joj se sve to loše odrazilo na zdravlje. Također dva tjedna prije početka snimanja iščašila je rame, ali morala je trpjeti bolove jer iz produkcije nisu htjeli zadržavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije