čestitamo!

Trener iz 'Života na vagi' podijelio sretnu vijest: 'Ovo je najbitniji papirić koji sam u životu dobio'

Foto: Instagram
1/7
22.12.2021.
u 13:30

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) i jedan od trenera u showu 'Život na vagi'  dobio je treće dijete sa suprugom Petrom (36).

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) i jedan od trenera u showu 'Život na vagi'  dobio je treće dijete sa suprugom Petrom (36). 

Edin je sretnu vijest podijelio na svojem Instagram profilu, a otkrio je i koliko je beba velika- ima 2800 grama i 48 centimetara. Supruga Petra rodila je u 9 sati i 9 minuta. Uz objavu je napisao: 'Najbitniji komadić papira koji sam u životu dobio', a brojni pratitelji uputili su mu čestitke. 

"Čestitke od srca","Dobro nam došla", "Sretno", "Čestitke mami, tati i sekama", "Lijep božićni poklon", samo su neki od komentara. 

Na Instagram storyju dobro raspoloženi Edin pohvalio se i fotografijom na kojoj nazdravlja. Inače, Edin i Petra već imaju dvije kćeri, osmogodišnju kćer Lindu i šestogodišnju Lorenu.

Podsjetimo, sretnu vijest Edin je s pratiteljima podijelio krajem kolovoza kada je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom te dvjema kćerima.

- Lažu fotografije… ima nas više nego što se čini na prvu, samo su se neki sakrili! Ljetni praznici se bliže kraju, polako se treba pripremiti za novu sezonu. Vrijeme je za povratak u rutinu, obaveze i svakodnevicu. Tko se tome još veseli, osim roditelja s malom djecom? - napisao je tada Edo ispod fotografije.

VIDEO>>Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije