Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLAN RASTANAK

Tuga u obitelji Ide Prester: 'Ovaj Uskrs nam je bio lijepi oproštaj, nismo ni znali'

Foto: Instagram
1/9
04.04.2024.
u 10:00

Prester je prošlog vikenda u Beogradu slavila Uskrs s obitelji, a samo nekoliko dana nakon toga preminuo je njen svekar, otac Idina supruga Vanija Peševskog

Glazbenica i voditeljica Ida Prester (45) na društvenim je mrežama objavila tužnu vijest. Naime, otac njena supruga Ivana Peševskog iznenada je preminuo u Beogradu, samo tri dana nakon što je Ida s obitelji kod njega proslavila Uskrs.

– Teško je povjerovati da je ovo bilo prije samo 3 dana. Slavili smo zajedno Uskrs, kod dede Steve i none slave se svi praznici, i po pravoslavnom i po katoličkom kalendaru. Deda je cijeli život volio slavlja i druženja, samo da se familija okupi. Nona je napravila genijalnu gozbu, smijali smo se i prepričavali što ima novo u Zagrebu, seka Dea je isprobavala novi šešir i naočale, Rio je pobijedio dedu u tucanju jajcima pa ga je deda ''ljutito'' štipnuo po guzi. Život. U sekundi nestane. Ovaj Uskrs nam je bio baš lijepi oproštaj, nismo ni znali. Dragi deda Steva, hvala za sve", napisala je Ida uz video s proslave. Pratitelji su joj u komentarima izrazili sućut. 
Prester od 2013. živi na relaciji Hrvatska – Srbija. Naime, prije nešto više od deset godina ušla je u brak sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim, s kojim ima dvojicu sinova, Ria i Roka.

Nedavno je obilježila 20 godina glazbene karijere koju je započela  2003. u sklopu sastava Lollobrigida. S bendom je prvi veći javni nastup održala 2003. godine u KSET-u, a vrlo su brzo osvojile publiku u regiji i postale važan dio zagrebačke underground scene.

VEZANI ČLANCI: 

Nedavno je koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture promovirala svoj prvi solo album "Sad". U zadnje vrijeme sve češće je vidimo i u ulozi aktivistice u borbi za prava migranata, a posebnu pozornost privukla je objavom na temu dočeka Nove godine na glavnom zagrebačkom trgu.

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Behemot
Behemot
11:27 04.04.2024.

I opet ona, jugoslavenska aktivistica.

MI
mikimouse12
12:36 04.04.2024.

Dobro da ste napisali da je voditeljica da ne moram ici trazit na google da vidim po cem je ova vazna

Avatar kanonik
kanonik
11:43 04.04.2024.

Deda Stevo je trebao Uskrs proslaviti u Svibnju.Pokoj mu duši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije