Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vice martinović

Tuga u 'Večeri za 5': Kandidat je preminuo nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju

Foto: RTL
1/6
22.04.2024.
u 11:43

Tijekom šibenskog tjedna 'Večere za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom.

RTL ovaj tjedan prikazuje emisije 'Večere za 5' snimljene u Šibeniku. U showu je sudjelovao i ribar Vice Martinović. Nažalost, Vice je preminuo netom nakon snimanja koje je bilo prije nekoliko mjeseci. 

- Šibenski tjedan 'Večere za 5' se prikazuje prema želji obitelji gospodina Martinovića kojima i ovim putem izražavamo našu sućut - kazali su s RTL-a. Vice je obožavao ribarenje i poštivao tradicije svog dalmatinskog kraja. Osim toga uživao je u košarci, te se rado družio s prijateljima. 

Tijekom šibenskog tjedna 'Večere za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom. 
Ivana Brnadić (46) dolazi iz Šibenika i po zanimanju je pomoćna kuharica. U 'Večeru za 5' prijavila se na poticaj svoj kćeri, ali i zbog prikupljanja novog životnog iskustva. Voli vrijeme provoditi na kavi s prijateljicama, u druženjima i kuhanju. Preferira dalmatinsku kuhinju.

VEZANI ČLANCI:

Upravni pravnik Florijan Žižić (42) iz Skradina radi u struci, a u slobodno vrijeme se bavi svojim imanjem i maslinama. Upravo na svom bajkovitom imanju ugostio je ekipu. Komunikativan je i marljiv, a od hrane najviše voli jesti mesna jela. 
Milorad 'Casper' Mišković (65) iz Šibenika po zanimanju je iluzionist i mađioničar. U 'Večeru za 5' se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju, ali i da bi promovirao magiju. U slobodno vrijeme bavi se i politikom, a najčešće kuha mesna jela. S Goranom Grguričinom, posljednjim ovotjednim kandidatom, je u dobrim odnosima. 

Umirovljeni kriminalist i magistar kaznenopravnih znanosti Goran (64) dolazi iz Šibenika, a u emisiju se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju i druženja s ljudima. Svestran je, vrijeme provodi s obitelji i prijateljima.
Legenda je Domovinskog rata, bio je ratni zapovjednik obrane Šibenika. Nakon rata, karijeru je nastavio na Pomorskom fakultetu u Splitu te je radio u policiji. Hobiji su mu boćanje, treniranje, maslinik i životinje te masline.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije