Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽENA

Pogledajte kako je Severina proslavila rođendan: Rasplesala se na hit Lepe Brene

Foto: Instagram
1/9
22.04.2024.
u 10:38

Pjevačica je u društvu obitelji i prijatelja proslavila 52. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu i podijelila je dio atmosfere s proslave

Severina je jučer proslavila svoj 52. rođendan i na Instagramu je podijelila brojne čestitke koje su joj pristizale, a objavila je i nekoliko snimki s proslave rođendana koji je za svoju obitelj i prijatelje priredila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Na društvenoj mreži TikTok objavila je i video u kojem je u plesnom zanosu dok u pozadini svira hit Lepe Brene 'Kolovođa', a na Instagramu je podijelila i video u kojem su joj njezini članovi obitelji i prijatelji uputili čestitke, a emotivna je bila čestitka njene mame Ane.
- Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu - rekla joj je mama. Pjevačica im je u zahvali napisala:

- Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim "svjetlima", ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu su mi poželjeli samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im. 

 

@_severina_vuckovic 🥳 #severina #birthday #party #zagreb #fy #fyp #viral #viralvideo #fypシ ♬ original sound - Severina

 

VEZANI ČLANCI

Ispod objave su joj i brojne poznate osobe čestitale rođendan, a prije objave zahvale obitelji i prijateljima na ovom videu iznenađenja, Severina je napisala kako voli slaviti rođendane i svoj i tuđe te je napisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


- Prestala sam čekati da život bude lak, prestala sam čekati da će me netko spasiti. Suočila sam se s teškim činjenicama i zbog toga imam nevjerojatan život. Na kojem sam zahvalna i koji me iz dana u dan uči da sve lekcije koje mi je pružio, bilo loše ili dobre, nisu ništa drugo nego jedna super škola iz koje kao osoba mogu rasti, a rastom mirno i sa znatiželjom prihvaćati daljnje lekcije koje mi on donosi.

Veselim im se, kao i ovom danu kad sam rođena i koji me stalno podsjeća na to koliko je život dragocjen. Sretna sam što i radim posao koji uveseljava druge, jer za to sam stvorena - da iz tuge razvučem osmijeh, da pomažem(o) drugima i učinim(o) im život što je moguće ljepšim. Hvala mojoj obitelji i mojim prijateljima na bezrezervnoj podršci i kad se slavi i kad se tuguje. Opasna je to armija. Možda previše palamudim, al' ovo su ti dani. Hvala svima na brojnim čestitkama. Volim vas. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije