Mnogi rizici

Tulum s Bieberom: Jezik za zubima ili kazna od 5 milijuna dolara

Justin Bieber, portal
Press Association/PIXSELL
22.05.2013.
u 21:14

Bieber je pripremio ugovor koji moraju potpisati svi koji žele tulumariti s pop-zvijezdom

Dobra vijest... Justin Bieber želi vas pozvati na jednu od svojih kućnih zabava. Loša vijest... budete li govorili o tome, tužit će vas za 5 milijuna dolara.

TMZ je dobio kopiju dokumenta koju svatko mora potpisati prije ulaska u kuću Justina Biebera. U njemu Bieber upozorava da će svatko tko bude govorio o zbivanjima u vili biti tužen, a to uključuje i "fizičko zdravlje, filozofska, duhovna ili druga stajališta ili karakteristike" Biebera ili njegovih gostiju.

Nema tvitanja, pisanja blogova, objave fotografija na Instagramu jer će onaj tko se ogriješi o pravila iz ugovora biti tužen. Tko zna koliko razuzdane tulume Bieber sprema, jer dokument upozorava da bi moglo biti aktivnosti koje su "potencijalno opasne i da u njima ne bi trebali sudjelovati, osim ako su zdravstveno sposobni i osposobljeni".

Ima još... Rizici su "od lakših do katastrofalnih ozljeda, uključujući i smrt". Nije neuobičajeno da poznati u Hollywoodu sastavljaju ovakve ugovore, no s obzirom na Biebera, ovaj je prilično smiješan.

 

>>Justin Bieber proglašen najgorim izvođačem ikad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije