Cansu dere

Turska glumica nije se javila nakon razornog potresa, obožavatelji zabrinuti

Foto: Instagram screenshot
1/5
14.02.2023.
u 22:30

Dere mnogi pamte po ulozi u seriji 'Ezel', a ona se nakon potresa nije javila obožavateljima na društvenim mrežama te nije tražila pomoć, što je zabrinulo njene obožavatelje.

Tursku glumicu Cansu Dere mnogi Hrvati pamte po ulozi u seriji 'Ezel', a sada turski mediji pišu kako su njezini obožavatelji zabrinuti za nju. Naime, turski mediji pišu da je Dere nestala nakon razornog potresa te da se za njom traga. Glumica se nije oglasila na društvenim mrežama, što je zabrinulo njezine fanove koji pokušavaju doći do informacija o tome gdje se nalazi, a njezino ime preplavilo je društvene mreže.

Njena kuća navodno se nalazi u epicentru potresa, a turski novinar Birsen Altuntas izjavio je da glumica pomaže građanima koji žive u područjima pogođenima potresom u suradnji s kompanijama Disney Plus i Fox.

No, ta vijest nije umirila fanove koji su zabrinuti zbog činjenice da se dosad nije oglasila na društvenim mrežama ni u javnosti. Društvenim mrežama počele su se širiti glasine da je mrtva, no vlasti i njezina obitelj nisu dale javne izjave, a fanovi se i dalje nadaju da je sve u redu.

Inače, Dere je rođena u Ankari. Nakon što je diplomirala, posvetila se modelingu te osvojila titulu Miss Turske, što joj je otvorilo vrata za uloge u TV serijama. Njezina prva uloga bila je u turskoj seriji Metropalas iz 2004., a sljedeće godine glumila je u tri serije, Alancakaranlik, Avrupa Yakasi i Güz Yangani. Dvije godine poslije dobila je glavnu ulogu u hit seriji Sila, koja ju je proslavila diljem svijeta,  a poznata je i po ulogama u seriji Infiel te svjetskom hitu Sulejman Veličanstveni.

Podsjetimo, Tursku je prije tjedan dana pogodio razorni potres, a brojne poznate ličnosti nakon ovog događaja su se javile i pozvale sve da im se pridruže u molitvama i podršci za sve koji su nastradali u ovom potresu. Turski glumci, koji su dobro poznati i našoj televizijskoj publici podijelili su na Instagramu riječi podrške, a među njima je i glumac Burak Ozçivit koji je publici poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni".

- Brz oporavak želim mojoj Turskoj. Molimo Boga za milost našem stanovništvu koje je izgubilo živote u ovoj katastrofi. Moja sućut njihovim obiteljima i bližnjima, a ozlijeđenima želim brz oporavak - napisao je glumac. Za međunarodnu pomoć putem društvenih mreža zamolila je glumica Tuba Büyüküstün, koju hrvatski gledatelji dobro poznaju iz brojnih turskih sapunica u kojima je glumila. No, i drugi glumci i poznate ličnosti uputili su apele.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije