Tužne vijesti

U 40. godini preminuo je Neven Vuljanković iz prve sezone showa 'Život na vagi'

Foto: RTL
1/5
29.12.2021.
u 13:43

Uvijek je isticao kako mu je show promijenio život i navike koje je imao do tada i vijest o njegovoj smrti je šokirala i rastužila produkciju te ostale kandidate prve sezone.

Neven Vuljanković, kandidat prve sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" preminuo je  u 40. godini, prenosi RTL. U ovom showu je uz pomoć trenera i nutricionista u showu je uspio sa 240 kilograma doći do brojke od 172 kilograma koliko je imao u finalnom vaganju. Uvijek je isticao kako mu je show promijenio život i navike koje je imao do tada i vijest o njegovoj smrti je šokirala i rastužila produkciju te ostale kandidate prve sezone. U showu je otkrio i kako se doveo do toga da ima problema s kilogramima.

- Kad sam završio srednju školu imao sam 120-130 kilograma, a najviše sam imao oko 245 kilograma. Intenzivnije sam se počeo debljati nakon operacije koje sam imao u trećem razredu srednje škole. Probao sam skinuti kilograme na razne načine, ali kad sam stao na vagu i uvidio da sam nakon 10 dana smršavio samo 2 kile, to nije bilo baš motivirajuće - ispričao je u jednom intervju za Prigorski.hr. Zahvaljujući showu promijenio je svoje prehrambene navike i na jelovnik ubacio zdravije namirnice poput puretine i ribe, a slatkiše je zamijenio voćem i pazio je na unos kalorija.

Obitelj i prijatelji bili su mu velika podrška tijekom njegovog putovanja u showu, a svi će ga uvijek pamtiti kao  simpatičnog i nasmijanog.  Živio je u Vrbovcu sa suprugom Ivanom. U show je ušao jer je želio djecu, čemu je na putu stajala njegova težina.

Komentara 1

SA
Samuraj
15:05 29.12.2021.

U 40toj. Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije