Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

U 69. godini preminula je glazbenica Slađana Milošević koju pamtimo po hitu koji su svi pjevušili

Foto: Pixsell
1/8
26.03.2024.
u 13:45

Pjevačica je preminula u bolnici u Zemunu, a vijest o njezinoj smrti potvrdila je bliska joj prijateljica Biljana Petrović

Pjevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je tu informaciju njezina prijateljica Biljana Petrović, prenosi N1. Slađana Milošević je 1984. godine s Dadom Topićem na izboru za pjesmu Eurovizije izvela pjesmu ''Princeza'' koja je postala veliki hit, a posljednjih godina vodila je bitku za zdravlje. Kada je prošle godine otpuštena iz bolnice, o svom stanju je iskreno progovorila za srpske medije.

– Nakon napuštanja bolnice i liječenja koje je s kraćim prekidima trajalo dvije godine, moje zdravlje je i dalje ugroženo, ali ako ništa drugo, osjećam se slobodnije sada kada sam oslobođena lošeg tretmana. Ne pripadam ljudima koji zahtijevaju više nego što im pripada, ali u našoj zemlji postoji vidljiv problem podjele na poželjne i nepoželjne – rekla je glazbenica prije nekoliko mjeseci za Blic. 

Otkrila je tada da pati od Sjögrenovog sindroma te da je način liječenja još uvijek nepoznat mnogim doktorima. – Često bolest svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je ustvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, s brojnim imunološkim promjenama. Napada sve tjelesne sustave. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čovjeka kao jedinstvenu cjelinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovjek je jedinstvo tijela i psihe i samo tako se može liječiti – istaknula je Slađana koja je bolnicu odlučila napustiti na vlastitu odgovornost. 

GALERIJA Život Kate Middleton: Odrasla je u imućnoj obitelji, a nosi titulu jedne od najbolje odjevenih osoba

1/38

– Nisam se mogla izvući iz zamke bolesti. Nije mi odgovaralo to što poslije dvije godine nije bilo nikakvog pomaka u liječenju i što sam se iznova vraćala u bolnicu. Nije mi odgovarao ni odnos većine osoblja, njihova nezainteresiranost, površnost i uporni sukobi, gdje se moje mišljenje nije uvažavalo, iako sam sama psihoterapeut praktičar i bivši student veterine. Nije bilo ni dobre volje, čak ne znam ni imena liječnika, osim njih dvoje, jer se nisu predstavili. Moj dolazak u bolnicu bio je popraćen uvredama – rekla je tada glazbenica kojoj je najveća pomoć bio brat Goran Milošević i nekoliko bliskih prijatelja. 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

Ključne riječi

Komentara 11

SD
sdragan
15:13 26.03.2024.

Sada je točno 15.11h. Sram bilo sve koji su do sada komentirali ovu objavu...Da mogu opsovat, vrlo rado bih vas sve od reda poslao na neko fino mjesto!!! RIP Slađana :(

Avatar Zlatniretreiver
Zlatniretreiver
20:01 26.03.2024.

Sjećam se njenog dueta Princeza sa Dadom Topićem 1984.

MI
Mixy
15:26 26.03.2024.

Za razliku od dobrog dela dežurnih komentatora njena bolest nije bila mentalne prirode. I nikog nije mrzela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije