Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVA

U javnost izašle optužbe o načinu na koji se J Lo odnosi prema zaposlenicima: Ima jedno bizarno pravilo

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
21.06.2024.
u 08:00

Kako prenosi Daily Mail brojne osobe iz glazbene industrije potvrdile su kako Lopez ima bizarno pravilo 'bez kontakta očima' dok komunicira s članovima svog tima i sa zaposlenicima

Težak period prolazi Jennifer Lopez čiji je brak s Benom Affleckom navodno na izmaku snaga jer se glumac vratio svom starom poroku - alkoholu. Dok par pokušava shvatiti ima li njihova veza budućnost pjevačica je otkazala svoju turneju, a sada su u javnost izašle optužbe na račun J Lo i načina na koji se ophodi prema osobama s kojima surađuje. 

Kako prenosi Daily Mail brojne osobe iz glazbene industrije potvrdile su kako Lopez ima bizarno pravilo 'bez kontakta očima' dok komunicira s članovima svog tima i sa svojim zaposlenicima. Ove glasine potvrdile su i brojne objave na društvenim mrežama gdje su mnoge osobe koje su radile na njezinim koncertima potvrdile ove pravilo.

VEZANI ČLANCI

 

 

 

 

- Jedan naš prijatelj radio je rasvjetu u backstageu na jednom od njezinih koncerata. Svi radnici su dobili strogu uputu: Radite. Ne gledajte Jennifer Lopez. Bez kontakta očima  - napisao je jedan korisnik društvene mreže. Slično iskustvo imali su i zaposlenici u jednom casinu koji su također dobili uputu da izbjegavaju kontakt očima s Jennifer Lopez dok je bila tamo. - U taj casino dolaze brojni poznati i svi su ljubazni i prijateljski raspoloženi, samo smo se prema J Lo morali posebno ophoditi - naveo je jedan zaposlenik, prenosi Daily Mail. Slično je bilo i s vozačima limuzina u kojima se slavna pjevačica vozila, oni su dobili uputu kako ne smiju gledati u retrovizor kako bi izbjegli kontakt s Jennifer. 

Američki podcaster  koji se zove umjetničkim imenom LABellatini također je podijelio priču o Jenniferinom navodnom "pravilu bez kontakta očima" u TikTok videu ovog tjedna. - Imam prijateljicu koja je radila na jednom projektu s J Lo koja je prekinula cijelu produkciju jer su je svi gledali u oči - ispričao je LABellatini. Jedan zaposlenik na skijalištu na kojem je Lopez snimala jednu reklamu za automobilsku tvrtku ispričao je sličnu priču. - Primili smo obavijest na recepciji odmarališta da ne smijemo uspostaviti kontakt očima s njom. Možete li vjerovati!!?- ispričao je.  

VIDEO Leona Paraminski rodila je u istoj klinici kao Meghan Markle, a muž joj je pomagao pri porodu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije