tko će umrijeti?

U novoj sezoni umire jedan od redovnih likova Simpsona!

Homer Simpson
dpa-Film 20th Century Fox
01.10.2013.
u 22:43

Ovo bi mogao biti kraj Barta ili Homera ili Marge ili bilo kojeg lika iz Simpsona

Ovo bi mogao biti kraj Barta ili Homera ili Marge ili bilo kojeg lika iz Simpsona. Naime, autor slavne serije Al Jean, tijekom predstavljanja 25. sezone najdugovječnije animirane serije na svijetu, otkrio je kako namjerava ubiti jednog od svojih redovnih likova. No, nije otkrio koga.

- Samo ću reći da je glumac koji daje glas tom liku dobio Emmy za tu ulogu, no neću reći tko je - rekao je Al Jean.

No, to i nije neki trag s obzirom da je većina glumaca Simpsonovih osvojila Emmyja za svoj nastup u popularnoj seriji. Posljednji lik koji je ubijen u Simpsonima bila je Maud Flanders prije 14 godina.

>>Matt Groening: Homer je moj otac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije