Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2023.

Sprema se spektakl u Opatiji, Let 3 na crveni tepih dolazi na traktoru

Opatija: Konferencija za medije uoči održavanje Dore
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/18
10.02.2023.
u 18:30

- Vjerujem da ćemo sutra pokazati spektakl. Opatija je grad festivala i jedino prirodno okruženje za Doru. Imamo čak sedam izvođača iz našeg kraja pa vjerujem da nam nećete zamjeriti što navijamo za njih, a i dio voditeljskog tima je odavde, Marko i Mario no i Mirka volimo jer on jako voli našu Učku i Opatiju - izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Povodom izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2023.”, u opatijskom hotelu Milenij održana je konferencija za novinare na kojoj je zaključeno da je sve spremno za sutrašnji glazbeni spektakl.

Ravnateljica programa HRT-a Marija Nemčić istaknula je da je lijepo biti u Opatiji i lijepo je što je Dora ponovno tu.

- Nadam se da će ove godine Dora biti drugačija, jer imamo sjajne izvođače. Što se tiče HRT-a produkcijski i tehnički smo na nivou - izjavila je Marija Nemčić. Dobrodošlicu u Opatiju poželio je svima gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin koji se složio s Marijom Nemčić da vjeruje u najbolju Doru dosad.

- Dugo nije bio toliko veliki pritisak na ulaznice u dvoranu - dodao je Kirigin. Voditelj projekta i urednik Dore Tomislav Štengl rekao je da u Opatiji sve odlično funkcionira što se tiče HRT-a.

- Vjerujem da ćemo sutra pokazati spektakl. Opatija je grad festivala i jedino prirodno okruženje za Doru. Imamo čak sedam izvođača iz našeg kraja pa vjerujem da nam nećete zamjeriti što navijamo za njih, a i dio voditeljskog tima je odavde, Marko i Mario no i Mirka volimo jer on jako voli našu Učku i Opatiju - izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Tanja Janjatović iz Amadria parka Opatija pokazala je čokoladnu statuu Dore koju su i ove godine tradicionalno izradili ususret Dori 2023.

Na konferenciji su bili i voditeljski trojac Mirko Fodor, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Dobro raspoloženi rekli su kako se nadaju da će ove godine biti neformalniji, ali samo zato što Marko i Mario ne mogu zapamtiti niti dvije riječi.

- Ne znam zašto su s HRT-a angažirali Tolju kad se zna da je jednom vodio talk show koji je otkazan nakon prve emisije - našalio se Battifiaca, a Tolja je prihvatio šalu i rekao da se nada kako Dora neće biti otkazana. Tony Cetinski nastupit će u show programu Dore i obećao je da će svojim sutrašnjim nastupom ispuniti svoja i očekivanja publike.

- Nastupio sam na prvoj Dori 1993. godine. To su onda bila druga vremena, svi su se više družili, a danas većinom ljudi gledaju u mobitele - rekao je Cetinski. Od izvođača na konferenciji su bili Damir Kedžo i Let 3. Mrle i Prlja došli su u prikladnim odijelima, a kako doznajemo sutra će na crveni tepih Dore doći vozeći veliki zeleni traktor! 

Damir Kedžo na pressici se pojavio u društvu dvije djevojke koje su imale lica prekrivena bijelim maramama. Radi se o djevojkama iz njegovog spota "Angels And Demons", koje predstavljaju sukob dobra i zla.

- Pobijedio sam prije tri godine i nadam se kako ću ponoviti uspjeh. Moram priznati da mi je to kao davna prošlost. Prezadovoljan sam pjesmom, radili su je strani autori koji već imaju iskustva na Euroviziji, a jedna od njih radila je i s Katy Perry - rekao je Kedžo i dodao da je atmosfera na Dori odlična.

- Svi smo u istom hotelu i družimo se, a prije tri godine svatko je bio za svojim stolom i nismo baš imali kontakt - kazao je Damir.

VIDEO Pobijedili su na Dori pa nestali iz javnosti: Neki su se razboljeli, a neki promijenili karijeru

Komentara 1

LU
lunar777
20:14 10.02.2023.

Let 3 odlazi na traktoru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije