Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Netflixove serije

Lily Collins otvoreno o toksičnoj vezi: Koristio je grozne riječi, bilo je to zlostavljanje

FILE PHOTO: The Time 100 NEXT Gala in New York
Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS
1/5
10.02.2023.
u 16:00

Rekla je kako su to bile grozne i omalovažavajuće riječi, i takva komunikacija njezinog bivšeg dovela je do toga da se Lily povukla u sebe i najugodnije se, kaže, osjećala u tišini.

U podcastu "We Can Do Hard Things" zvijezda Netflixove serije "Emily u Parizu", glumica Lily Collins prisjetila se zlostavljanja koje je pretrpjela od strane bivšeg dečka u svojim ranim 20-ima. - Za mene je moja romantična toksična veza bila verbalno i emocionalno zlostavljanje. Zvao bi me ‘”Mala Lily” i koristio bi grozne riječi o meni u smislu onoga što nosim, nazivao bi me kurv** - ispričala je 33-godišnja glumica  suvoditeljicama podcasta Glennoni Doyle, Amandi Doyle i Abby Wambach.

Rekla je kako su to bile grozne i omalovažavajuće riječi, i takva komunikacija njezinog bivšeg dovela je do toga da se Lily povukla u sebe i najugodnije se, kaže, osjećala u tišini. Nakon ove toksične veze potražila je pomoć terapeuta i to joj je puno pomoglo da bude snažnija, ali priznaje kako postoje neki momenti kada se prisjeti zlostavljanja kroz koje je prošla i tada ima isti osjećaj i istu reakciju kao i prije 10 godina kada se to dogodilo. 

- Situacija je potpuno drugačija sada nego prije 10 godina. Iako imam zdravu vezu i brak danas,  dogodi se nekada da mi pojave ti bljeskovi iz prošlosti vrati. To je poput milisekunde ili kraće od milisekunde. Utroba mi odmah reagira, srce mi počne snažno lupati i odjednom se vratim u trenutak od prije 10 godina kada mi se sve to događalo. Zna biti užasno teško - ispričala je Lily. Glumica je u sretnom braku s redateljem Charliejem McDowellom i sretna je što imaju dobru komunikaciju i skladan odnos.

- Imam divnog muža koji me podržava, komuniciramo i razgovaramo o svemu i zbog toga sam jako sretna - izjavila je i dodala:

- Znam da nas dvoje zajedno možemo sve. Prošli smo kroz toliko životnih promjena zajedno i da sretna sam što imam partnera  pored sebe koji me nasmijava kada mi je to najviše potrebno i pomaže mi emocionalno prebroditi stvari, poput preseljenja u stranu zemlju četiri mjeseca. Zahvalna što pored sebe imam i najboljeg prijatelja i supruga koji je stalno uz mene - rekla je Lily. 

VIDEO Više od 60 godina Ćiro je bio vjeran i odan svojoj Zdenki koju je upoznao kad je bila maturantica

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije