Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s puta

U prometnoj nesreći preminuo 22-godišnji Nemanja Vuković koji je pjevao u 'Zvezdama Granda'

Foto: Screenshot
1/5
07.03.2023.
u 14:16

Pjevač je u 'Zvezdama granda' sudjelovao 2019. godine, a nakon toga dobio je brojne prilike za suradnje s kolegama

Pjevač koji je poznat po sudjelovanju u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', 22-godišnji Nemanja Vuković poginuo je u ponedjeljak u prometnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Šid-Beograd u Srbiji. Srpski medij Kurir piše da je pjevač sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu. 

Medij piše da je Nemanja nakon udarca u ogradu napustio automobil i pokušao je prijeći cestu, no nažalost, autobus koji se kretao iz smjera Banja Luke je naletio na njega u tom trenutku. 

- Neposredno prije nesreće Nemanja je imao nezgodu kada je automobilom dok se kretao iz smjera Beograda prema Šidu sletio sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao pješice prijeći trake ceste namijenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida prema Beogradu - rekao je izvor upoznat sa slučajem za srpski medij. Hitna pomoć brzo je došla na mjesto nesreće, no liječnik je brzo morao utvrditi Nemanjinu smrt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Inače, Nemanja je iz mjesta Foča u Bosni i Hercegovini, a u showu 'Zvezde Granda' sudjelovao je 2019. godine. Sat vremena prije objavio je Instagram Story za svoje pratitelje u kojemu im je javio da u automobilu sluša pjesmu Džeja Ramadanovskog 'Živote, ženo bez morala'.

- Još jedan tmuran prođe dan, milion suza, a ja jedan, dok grlim tamu, pitam se o, zar je život toga vredan... - riječi su pjesme koju je Nemanja slušao prije tragedije

Nemanja je za sebe govorio da u slobodno vrijeme voli šetati i da izlazi sa društvom. Također se opisivao kao tvrdoglavu i karizmatičnu osobu. Nakon sudjelovanja u 'Zvezdama Granda' otvorila su mu se brojna vrata zbog čega je uspio surađivati s mnogim kolegama, među kojima su Goga Gačić i Aleksandra Bursać. Često je imao glazbene gaže, a 25. ožujka trebao je pjevati sa Slađom Alegro u Beogradu. 

VIDEO Neda Ukraden: 'U ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije