UZBUDLJIV POČETAK

U prvoj epizodi nove serije Nove TV zaigrala i Minea! Ne propustite večeras premijeru "U dobru i zlu"

Foto: Nova TV
1/7
09.09.2024.
u 18:15

Večeras od 21.15 na Novoj TV kreće nova dramska serija imena "U dobru i zlu", a što možete očekivati doznajte u nastavku ovog teksta

Večeras od 21.15 sati, Nova TV kreće s emitiranjem nove dramske serije ''U dobru i zlu'', inspirirane istinitim događajem koji ostavlja bez daha. Filip Juričić utjelovljuje Veljka Sriću, uspješnog poduzetnika sa savršenom obitelji u Zagrebu i jednako skladnim životom u Sarajevu – barem na prvi pogled. Međutim, Veljkov dvostruki život dolazi na raskrižje kada sazna šokantnu vijest: ostala su mu samo dva mjeseca života.

U prvoj epizodi upoznajemo dvije žene koje, ni ne sluteći, dijele istog supruga. Jednu od njih, Ivanu Oreb, glumi Iva Mihalić. Ivana je briljantna terapeutkinja koja  se uoči izlaska svoje nove knjige, priprema za nastup u televizijskoj emisiji, a u ulozi voditeljice naći će se dobro poznato lice Nove TV – Renata Končić Minea. ''Ovo mi je bilo jedno preslatko i kratko, ali slatko iskustvo. Scenu smo snimali na setu IN magazina, tako da mi je set bio domaći i sve je prošlo glatko. Drago mi je da sam se upustila u tu kratku glumačku avanturu. Moram priznati da se mjesecima već veselim seriji i nekako je s nestrpljenjem očekujem. Jedva čekam danas da pogledam prvu epizodu.'', podijelila je Minea dojmove svog glumačkog iskustva.

 

Foto: Nova TV

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Nova TV

 

S druge strane, druga Veljkova supruga Marina Srića, koju utjelovljuje sjajna Mirna Medaković Stepinac, prolazi kroz izazovan dan u restoranu u kojem radi kao glavna chefica. Dok priprema jela, pažnju joj odvlači televizor u kutu kuhinje na kojem se prikazuje njezina omiljena serija Kumovi. Uz to, na programu slijedi i TV emisija s gošćom Ivanom Oreb, čiji intervju će ju posebno zaintrigirati. U toj kombinaciji distrakcija, trenutak nepažnje postaje presudan – kuhinju će zahvatiti plamen. Ova napeta scena simbolizira više od fizičke vatre – dolazi do preokreta u Marininom životu, dok u cijelom tom kaosu prima poziv od Veljka, koji će pokrenuti lavinu nepredvidivih događaja.

Prva epizoda serije krije brojna iznenađenja kako za gledatelje tako i za mnoge likove, jer ono što će saznati promijenit će sve u što su dotad vjerovali. Ne propustite pratiti ''U dobru i zlu''  večeras od 21.15 sati na Novoj TV!

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije