OZBILJNE NAMJERE

U show 'Ljubav je na selu' stižu kandidatkinje: 'Ne provodim vrijeme uzalud, ja se želim udati!'

Foto: RTL
1/5
15.09.2024.
u 17:00

Voditeljica Anita Martinović okupit će i pozdraviti dame te ih odmah privesti na ispitivanje o željama, planovima i taktikama zavođenja.

Podjela pisama je završila, a sedmorica farmera iz showa "Ljubav je na selu" večeras od 20.15 sati na RTL-u konačno će upoznati kandidatkinje koje su im pisale. Nestrpljivi i uzbuđeni, jutro će provesti u uređivanju i brijanju, neki će se baciti na tjelovježbu, a jedan će farmer ići toliko daleko pa obojiti i kosu i bradu kako bi pred dame izašao s novim imidžem. Farmer Darko priznat će da je sva pisma pročitao više puta, a Ivica će otkriti: „Ako bi bila ta djevojka koja bi htjela ostati sa mnom, promijenio bih svoj način života. Ne bi više bilo toliko bećarenja“.

„Dečki, one se bore za nas, mi smo lovine, oni lovci!“ složit će se svi. U isto vrijeme krenut će i okupljanje kandidatkinja koje su spakirale svoje kovčege i spremne su za osvajanje: „Ja ću se boriti iz petnih žila da ga osvojim. Došla sam pronaći ljubav svog života“. „Pisala sam mu zato što igra nogomet, pa i ja isto igram nogomet. Moj ljubavni život je uvijek kao neka serija, španjolska telenovela“, poručit će Vivien koja iz Novog Sada stiže s velikim planovima i svojom violinom.

„U ljubav vjerujem dok sam u krevetu... Ne provodim vrijeme uzalud, ja se želim udati. Tražim prije roka upotrebe da nešto nađem. Život mi je postao dosadan“, poručit će bez dlake na jeziku i Mirjana koja se vratila u Hrvatsku nakon 40-godišnjeg života u Australiji i spremna je za ljubav. Voditeljica Anita Martinović okupit će i pozdraviti dame te ih odmah privesti na ispitivanje o željama, planovima i taktikama zavođenja. I dok će neke djevojke biti prijateljski nastrojene, neke će još jednom ponoviti da su došle s ciljem i ne misle se predati.

„Više mi djeluje da je došla radi zabave nego radi nečeg ozbiljnog... A to što je rekla da će mu dobro kuhati... Pa i ja sam kuharica!“ jedna će dama otkriti da je konkurenciju pročitala na prvu, a druga poručiti da će njezin farmer morati obrijati svoje brkove ako je ikad misli poljubiti. Kako je izgledalo okupljanje kandidatkinja i što su sve otkrile Aniti, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mrbr
mrbr
10:14 16.09.2024.

Neka vam je sa srećom, dečki 😬

JR
Jr48
07:51 16.09.2024.

Čovječe pa većinu ovih kandidatkinja kao da su skupili iz domova umirovljenika 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije