NA NOVOJ TV

Zbog kritiziranja Vučića ovaj glumac je dobio otkaz i završio na baušteli, sada glumi u hrvatskoj seriji

Foto: Instagram
1/7
15.09.2024.
u 09:00

Ammar Mešić dobio je otkaz u seriji "Igra sudbine" zato što je kritizirao srpskog predsjednika Aleksandra Vučića te podržao prosvjed "Srbija protiv nasilja"

Glumac Ammar Mešić jedan je od zvijezda nove serije Nove TV "U dobru i zlu" u kojoj glumi lik Kašmira Sriće. U opisu njegovog lika piše kako je privlačan ženama svake dobi i svih bračnih statusa, ali kako još nije našao „onu pravu“ sklon je nepromišljenim avanturama te nerijetko zbog djevojaka završi u nekoj vrsti problema. Ammar je već osvojio naklonost gledatelja, a prije godinu dana ovaj 32-godišnji glumac dobio je otkaz u seriji "Igra sudbine" zato što je kritizirao srpskog predsjednika Aleksandra Vučića te podržao prosvjed "Srbija protiv nasilja". Kada je odlazio iz serije obavijestio je svoje pratitelje na Instagramu kako više neće gledati njegov lik u seriji "Igra sudbine", a nekoliko mjeseci kasnije javio im se iz Austrije gdje je radio na baušteli. 

"Prošla prva nedjelja bauštele, počela druga. Možda nikada neću biti dobar majstor na gradilištu, možda ni najbolji glumac, ali bih volio da u ogledalu uvijek vidim čovjeka. S kičmom.", napisao je prije šest mjeseci na Instagramu kada je počeo raditi na baušteli. U U Beč se preselio kako bi zaradio dovoljno novca da renovira kuću u kojoj žive njegovi roditelji.

VEZANI ČLANCI

"Želim raditi, želim zarađivati, da od tog posla živim časno i da dišem čisti zrak, da budem slobodan i da uvijek kada legnem umoran, legnem sretan", rekao je Mešić. "Znaju svi situaciju da sam bio glasan i iskazao svoje mišljenje vezano za tragediju koja se dogodila u svibnju, nakon čega je uslijedio moj otkaz u seriji. Većina nas, koji se bave medijima, zna koliko je teško naći posao i ući u neke projekte...", objasnio je tada glumac.

"Evo danas proslavljam mjesec dana bauštele. Čak i ovi moji što me znaju su prognozirali 2 nedjelje da ću se zadržati. Ali malo ste se za’ebali. Pored, normalno, napornog fizičkog rada, ranog ustajanja, organiziranja, upoznao sam divne nove kolege, ljude, prijatelje… Potpuno novi, drugačiji, zanimljiviji život. I hoću reći svima vama, (pogotovo MLADIMA) da koliko god vas ušutkavali, tražili od vas moguće i nemoguće, na vama, i samo na vama su odluke. Tko radi ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uvečer legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, dobro malo prijateljima  Stevi i Olji (ali ajd) da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio…Eto… Svašta bih još napisao ali ima vremena…", napisao je nakon mjesec dana rada na gradilištu. Sada se vratio svom pozivu - glumi i oduševljava publiku u seriji "U dobru i zlu". 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priče nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

Komentara 9

SP
Spezzi
09:20 15.09.2024.

Hrvatska je inače pretvorena u novu Jugoslaviju i jugoši svih boja su u nju dobrodošli, a Hrvati iseljavaju. Hdz-ova vizija modernog suverenizma...

DR
drago971
12:04 16.09.2024.

Nema ništa protiv ovog mladog čovjeka...Ali mi nije jasno da ulogu nije mogao dobiti neki mladi hrvatski glumac koji živi od mizernih pćaća koju imaju. Inače, onako usput ovaj glumi lika iz Sarajeva, baš kao i njegova majka Mirna Medaković (koju inače volim i koja je odlična glumica), ali bi baš zato trebali glumiti na bosanskom jeziku....naravno za potrebe serije. Zato dva palca dolje,

Avatar Stradun
Stradun
19:13 15.09.2024.

Zašto dva m u imenu ,a ne i u prezimenu? Ammar MMešić To bi zvučalo mmoćno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije