život na vagi

U showu je izgubila 30 kilograma, a sad je pokazala novu liniju i dečka

Foto: Instagram
1/6
17.07.2020.
u 18:07

Po fotkama se vidi da je presretna, a to su primijetili i njezini pratitelji, pa je više od 1000 njih lajkalo objavu.

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi, Danijela Pavić, objavila je na Instagramu fotografiju s novim dečkom. Potvrdila je da je u vezi, te da se odabranik zove Duje Jelavić. 

Po fotkama se vidi da je presretna, a to su primijetili i njezini pratitelji, pa je više od 1000 njih lajkalo objavu. 

"Je, ovo mi je novi dečko, prvi 'javni', ali ne želim o njemu puno iznositi sada", rekla je za RTL.hr.

Foto: Instagram screenshot

Danijela s Dugog Otoka koja je na prvom vaganju u 'Životu na vagi' imala 112,6 kg, a nakon 10 tjedana u showu, u finalnoj emisiji imala je 79,2 kg.

Zahvaljujući treninzima i zdravoj prehrani skinula je 30 kilograma viška, a danas s osmijehom na licu pozira s novom linijom. Prije se sramila ići na plažu te se u show, svojedobno je objasnila, odlučila prijaviti jer nije voljela svoj odraz u ogledalu i prijavila se jer joj je smetalo što ne može odjenuti što poželi.

Tijekom odrastanja, često su je zadirkivali zbog njezinih kilograma, a vjerovala je i da su je ljudi procjenjivali na temelju fizičke pojave.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar salko1951
salko1951
20:30 17.07.2020.

A je dečko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije