Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

U specijalitetima iz kulinarskog showa sada uživa Ivanova sestra

masterchef (1)
Foto: Nova TV
1/3
18.05.2011.
u 23:15

Iako se vratio na posao i kući, 27-godišnji student turzima Ivan Vučković zadovoljan je pokazanim te nastavlja kuhati

Ivan Vučković u večerašnjoj se emisiji showa “Masterchef” oprostio s natjecanjem. Svinjski file s gljivama, lisnato tijesto i umak nisu mu donijeli sreću pa je eliminacijski test presudio baš njemu.– Natjecao sam se s Davorom i Vedranom jer smo nas trojica bili najgori u testu kreativnosti i ispao. Ali u biti sam jako zadovoljan postignutim – kazao nam je 27-godišnji zaposlenik spa i wellness-centra.

Slava s ekrana

Zbog ljubavi prema kuhanju i novim iskustvima taj je student turističkog menadžmenta u drugi plan stavio posao i fakultet.– Uzeo sam neplaćen godišnji odmor i prijavio se u show. Kolege su me podržale i bili su uz mene cijelo vrijeme, prateći me preko malih ekrana. Tvrde da sam bio dobar – kroz osmijeh će Ivan.Kad se vrati na posao, susrest će se s novim obožavateljima jer njegovo pojavljivanje na televiziji nije promaknulo ni onima koje prije nije poznavao.

– Članovi kluba i prije su mi često prilazili i zapitkivali me o kuhanju. Sad će sigurno tražiti savjete i recepte iz showa – priznaje Vučković. Iako će zli jezici reći da on još nije kompetentan da bi bio savjetnik, ovaj se šef-amater s tim ne slaže. S kuhačom u ruci u kuhinji živi i kraljuje već godinama, a sudjelovanjem u Masterchefu naučio je nove vještine pa je sada nezaustavljiv.

– Sestra mi kaže da sam se jako popravio, a kako s njom živim te moje delicije kuša oduvijek, svakako je prava osoba za tu usporedbu – kazao je 27-godišnjak. U realityju je osim “vještog zgloba” i novih spoznaja pronašao i nove prijatelje te će se s Nastasjom i još nekolicinom sudionika družiti i kad se kamere ugase.

Snovi o kuhači

– Sa svima sam u dobrim odnosima, jako smo se povezali. govori. U to ne sumnjamo jer interesi su im zajednički. Svi su ludi za jednim – za hranom i kuhanjem pa će na putu do najboljih restorana gurati jedni druge.– Ne bih volio stati na ovome. Želio bih nekoliko mjeseci raditi u nekom dobrom restoranu kako bih naučio i više. A poslije, tko zna? Možda ću odjenuti bijelu odoru te postati kuhar u jednom od njih – sanjari naglas Ivan Vučković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije