Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

U stravičnoj prometnoj nesreći poginuo splitski glazbenik: 'Zauvijek ćeš biti duša našeg benda'

Foto: Grupa Boss
1/2
29.07.2019.
u 13:05

Tragična nesreća dogodila se nakon nastupa, na povratku gitarista grupe Boss Stjepana Mandaca iz Dugog Rata.

Rano ujutro u nedjelju oko 4.30 motociklist je na Sirobuji u okolici Splita sletio je s kolnika i preminuo na mjestu.

Poginuli motociklist bio je član grupe Boss koja se u dirljivoj objavi oprostila od svojeg člana.

Foto: Grupa Boss

"Kume naš, pozva te dragi Bog u svoj bend, hvala ti na svakom trenutku provedenom s tobom. Zauvijek ćeš biti duša našeg benda", napisali su uz fotografiju.

"Sinoć smo pjevali s tobom, danas mirno počivaš! Pokoj ti vječni", oprostili su se i obožavatelji koji još uvijek ne mogu vjerovati da mladog glazbenika više nema. Tragična nesreća dogodila se nakon nastupa, na povratku gitarista grupe Boss iz Dugog Rata, piše Dalmacija danas. Portal Grude.com prenosi da se radi o Stjepanu Mandacu.

Grupa Boss mladi je splitski glazbeni sastav, osnovan 2008. godine u sastavu: Jadran Jakovljev – glavni vokal, Stjepan Mandac – gitare i vokal, Mladen Kalebić – klavijature i back vokal, Davor Delić – bas-gitara i back vokal, Marin Katić – bubnjevi, Ela Bosančić – vokal.

Nastupili su na Festivalu zabavne glazbe ''Split 2011.'', a prijavili su se i sljedeće godine te ostvarili uspjeh i priznanje publike. Snimili su brojne covere i surađivali s glazbenicima kao što je Petar Dragojević i grupa Viva. Neke su od najpoznatijih pjesama ''Antonija'', ''Sretna bez mene'' i ''Ako ti je pija ćaća''.


Ključne riječi

Komentara 8

JK
jurica.kovač
21:22 29.07.2019.

Počivao u moru Božijem

Avatar rubinet
rubinet
18:13 29.07.2019.

Ovi komentari su posvema neprimjereni.

KO
kompjuter
18:19 29.07.2019.

Stvarno dokle ide ljudski idiotizam sa komentarima, strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije