Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

U sutrašnjem spektaklu dodjeljivat će se Ruže u osam kategorija

Zagreb: Statua Večernjakova ruža
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
21.03.2024.
u 07:15

Kategorije u kojima se dobivaju Večernjakove ruže jesu TV osoba godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenik godine, TV emisija i radijska emisija godine, novo lice godine te digitalna ruža godine

Osam kategorija, po pet najboljih u prošloj godini u svakoj, odabrao je žiri u kojem su sastavu televizijska legenda Ksenija Urličić, slikar i glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić, glumac Dragan Despot, poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, znanstvenik Boris Jokić, producent Ivan Lovreček te večernjakovci Goran Gerovac, Anamarija Kronast, Maja Car, Ivana Carević i Mirjana Žižić, pomoćnica glavnog urednika i voditeljica projekta Večernjakova ruža.

Kategorije u kojima se dobivaju Večernjakove ruže jesu TV osoba godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenik godine, TV emisija i radijska emisija godine, novo lice godine te digitalna ruža godine.

A tko dobiva Večernjakovu ružu, najprestižniju i najdugovječniju medijsku nagradu koja ove godine slavi svoj 30. rođendan, i kome su od nominiranih čitatelji Večernjeg lista dali najviše svojih glasova, doznat ćete sutra u izravnom televizijskom prijenosu iz Hrvatskog narodnog kazališta na Prvom programu od 20.15 sati.

Bit će to sasvim sigurno još jedna večer za pamćenje, s puno dobre glazbe, humora i veselja koji Večernjakovu ružu prate od njezina osnutka sada već daleke 1994. godine. 

>> GALERIJA Pogledajte kako se slavne Hrvatice pripremaju za najglamurozniju večer u godini!

Zagreb: Statua Večernjakova ruža
1/62

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije