slavljenički party

UES slavi šest godina postojanja u Pogonu Jedinstvo

United Electronic Sound
Foto: UES
1/8
16.10.2014.
u 14:57

Nastupaju znani domaći DJ-i: Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru

United Electronic Sound poziva ljubitelje urbanog clubbinga na slavljenički party koji će se održati 8. studenog u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo. S UES-ovcima slave i nastupaju znani domaći DJ-i: Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru.

Dovodeći zvijezde od underground inovatora do najvećih svjetskih imena urbanog ritma, UES već 6 godina ucjepljuje visoki stil u elektronski pejzaž Hrvatske. Obilje vrhunskih partyja, visokokvalitetni UES Mag portal za elektronsku glazbu, te izbor najsofisticiranijeg suvremenog zvuka, aduti su kojima UES gradi Hrvatsku u jedno od najbitnijih klupskih žarišta Europe.

Ovog ljeta su festivalski debitirali i to na Zrću.

Foto: UES

Ovaj put plešemo od početka do kraja, život i sound ujedinjeni bez razlika - slijedi nam tulum koji se ne zaboravlja - zato dođite i plešite s nama, poručuju organizatori.

Ulaznice za United Electronic Sound dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna u online sustavu, te na svim prodajnim mjestima Entrio (Tvornica Kulture, Aquarius CD shopovi, Daily News, Dirty Old Shop...).

>>Sve o elektronskoj glazbi odsad na UESmag!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije