Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LONG ISLANDU

Uhićen je glumac i pjevač Justin Timberlake, uskoro izlazi pred sud

Foto: Profimedia
1/8
18.06.2024.
u 15:32

Pop zvijezda se suočava s optužbama za vožnju pod utjecajem alkohola i očekuje se da će biti izveden pred sud uskoro

Pjevač Justin Timberlake uhićen je rano u utorak na Long Islandu, priopćila je policija Sag Harbora. Pop zvijezda se suočava s optužbama za vožnju pod utjecajem alkohola i očekuje se da će biti izveden pred sud uskoro. Mediji u Americi pišu kako 
okolnosti Timberlakeova uhićenja nisu još poznate.

Timberlake ima dva koncerta u Chicagu ovaj vikend i dva nastupa u New Yorku sljedeći tjedan i nije još uvijek poznato hoće li se pojaviti na tim nastupima i s kakvim će se optužbama suočiti na sudu. Ovaj vikend je poznati pjevač na Instagramu povodom Dana očeva podijelio iskrenu objavu hvaleći svoje sinove - Silasa kojem je devet godina i Phineasa koji ima tri godine. 

 - Moja dva najveća dara. Svakim danom učim više o sebi samo zato što ste me oboje izabrali da vam budem tata. Uvijek ću biti tu za vas i kada bude teško i kada bude lako.  Hvala vam što ste mi dali najveću svrhu za Dan očeva - napisao je Timberlake i dodao:

- Sada igrajmo igru ​​u kojoj ćemo se svi samo opustiti i pustiti tatu da gleda posljednje kolo US Opena. Živjeli svi očevi. Pozdravljam vas!  Na svom Instagramu je i Justinova supruga Jessica Biel također podijelila čestitke svom suprugu povodom Dana očeva. - Ti si naša stijena. Stijena na koju se penjemo, oslanjamo se. Stijena koja nas zaklanja od sunca. Volimo te - poručila mu je supruga Jessica Biel.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije