brižni otac

Uhvaćeni u igri: David Beckham ne odvaja se od svoje kćeri Harper

David Beckham (1)
Foto: PA/PIXSELL
1/4
11.09.2013.
u 11:33

Dok je mama Victoria proteklih dana bila zauzeta revijom svoje odjeće na njujorškom tjednu mode, David je čuvao njihovu dvogodišnju djevojčicu

Otkad se povukao iz nogometa, David Beckham ne odvaja se od svoje kćerkice Harper. Dok je mama Victoria proteklih dana bila zauzeta revijom svoje odjeće na njujorškom tjednu mode, David je čuvao njihovu dvogodišnju djevojčicu. 

Fotoreporteri su ih uhvatili na igralištu u New Yorku. Malena Harper imala je ružičastu haljinicu i kožne čizme \'Doc Marten\', a brižni tata David cijelo je vrijeme bio kraj nje.

>> Harper Beckham gnjavila Annu Wintour tijekom majčine revije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije