Biste li to htjeli?

Ukradene golišave fotografije Nicolasa Cagea?

nicolas cage
14.11.2013.
u 12:19

Nismo sigurni da biste to željeli vidjeti, no postoji mogućnost da u javnost procure fotografije Nicolasa Cagea na kojima je gol

Nismo sigurni da biste to željeli vidjeti, no postoji mogućnost da u javnost procure fotografije Nicolasa Cagea na kojima je gol. Prema pisanju TMZ-a, majstor Ricardo Orzoco iz kuće slavnog glumca ukrao je četiri računala i kutiju punu intimnih fotografija koje je legendarni Nicolas snimao s bivšom djevojkom Christinom Fulton.

TMZ nadodaje i da ima informacije iz policije koja je u potrazi za fotografijama, a Orozco je prošlog mjeseca uhićen, optužen za krađu i zadržan pod jamčevinom od čak milijun dolara. Ipak, izvori bliski glumcu tvrde da spomenute fotografije ne postoje te da Cage ne zna o čemu je riječ. U vezi s Fulton bio je 1988. godine, a dobili su i sina Westona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije