Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za rujan

Ulaznice za prvi koncert Baby Lasagne već se preprodaju, pogledajte po kojim cijenama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/23
15.05.2024.
u 14:12

Oni koji žele ići baš na prvi koncert do karata mogu još jedino doći na malo teži način. Samo sat vremena nakon što su karte rasprodane, već su se mogla naći u raznim oglasnicima. Cijena karte u službenoj prodaji bila je 25 eura, a u preprodaji se dvije karte mogu naći za 80 eura.

Danas u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne koji je zakazan za 12. rujna na Šalati, a oni koji su već u 12:05 pokušali doći do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su bile rasprodane. Ubrzo, nakon što su ulaznice nestale, javio se i Marko Purišić na Instagramu. "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici te dodao da će održati još jedan koncert u petak 13. rujna, a ulaznice za njega bit će dostupne na istoj stranici danas od 16 sati.
Baby Lasagna nakon pobjede na Dori i drugog mjesta na Euroviziji najavio je kako ga očekuje ljeto puno koncerata, a onaj samostalni najavio je jučer. 

"Naš prvi samostalni koncert – Zagreb 12.09.2024.god. Karte će biti u prodaji ovu srijedu od 12:00 sati na www.eventim.hr, te na svim njihovim prodajnim mjestima. Jedva čekam da se vidimo i zatancamo!  Meow!" stajalo je tada na njegovoj službenoj stranici. 
Oni koji žele ići baš na prvi koncert do karata mogu doći na malo teži način. Samo sat vremena nakon što su karte rasprodane, već su se mogle naći u raznim oglasnicima. Cijena karte u službenoj prodaji bila je 25 eura, a u preprodaji se dvije karte mogu naći za 80 eura. Odnosno cijena jedne je 15 eura viša. U drugom oglasu može se vidjeti kako osoba preprodaje 20 karata, a za jednu traži nešto niži iznos – 35 eura.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, ranije je otkriveno i da će već 25. svibnja nastupiti u rodnom Umagu na Sea Star festivalu. Osim toga, Markov nastup je najavljen na još nekim manifestacijama, a i sam glazbenik otkrio je da nakon koncerata u regiji ovo ljeto planira i europsku turneju.
Marko Purišić gostovao je na RTL Direktu, gdje je otkrio kako nije očekivao ovako veliki doček.

– Bilo me strah da će biti jako malo ljudi, da ćemo se čak osramotiti, da će biti 500 ljudi koji čekaju tramvaj. Mislio sam da će biti neugodno. Na kraju je bilo neopisivo, nisam to očekivao – istaknuo je te dodao da nije znao koliko ga Hrvati obožavaju.

GALERIJA  Ovo su najbolji memovi s ovogodišnje Eurovizije

1/26

– Novinari su me pitali znam li što je u Hrvatskoj i govorili da je ludnica. Da je ludo, kao da igra Hrvatska, ali nisam to mogao doživjeti – kazao je. Voditeljica Mojmira Pastorčić pitala ga je i o emocija koje su ga svladale na dočeku u Zagrebu.– Osjećam da su mi pune emocije, držao sam se skulirano, fokusirao na nastupe. Kad sam vidio ljude, podršku, rekao sam si: "Pusti van." Popustio sam i nisam više mogao trpjeti i zaplakao sam – rekao je te dodao da prije šest mjeseci nije mogao zamisliti da će biti slušaniji od Taylor Swift. Dodao je i da nije znao kako će publika u dvorani reagirati na njegov poziv na ples. 

– Prvi put smo isprobali okrenuti leđima kameri, na probama narukvice nisu bile upaljene i nismo vidjeli koliko ih je bilo. Tek kasnije su ih upalili i kad smo se okrenuli, rekli smo: "Što je ovo?" – otkrio je te dodao da je veću tremu imao u polufinalu nego u finalu te da su puno vježbali. Prokomentirao je i vruću temu ove godine, a to su glasovi žirija. 

– Nismo dobivali dvanaestice. Iznenađen, ali ne uvrijeđen. Kad stanem na loptu, možda nije afinitet žirija žešća glazba i jednostavnije pjevačke linije. Možda je do toga – rekao je te dodao da ne misli da je žiri davao najviše bodova Švicarskoj kako ne bi pobijedio Izrael. Baby Lasagna kazao je i da trebamo uživati u visokom rezultatu, a ne ne se ljutiti na Švicarsku.

– Mislim da bismo trebali uživati u ovom visokom rezultatu i mislim da je publika rekla svoje, tako da se ne trebamo baš previše brinuti tko ima pehar doma – Nemo ili ja – istaknuo je te dodao da je znao da će Nemo pobijediti te da priprema album i mnoge koncerte u Hrvatskoj i u Europi. 

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije