Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Umjesto Maje Šuput nova voditeljica 'Plesa sa zvijezdama' navodno je Tamara Loos

Poznati podržali kampanju Europske komisije “Držat ću oči otvorene”
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/10
23.02.2023.
u 14:20

U ovoj godini je, navodno, Maja odlučila smanjiti poslovni tempo jer nakon što se stišala pandemija koronavirusa pjevačica ima i puno veći broj koncerata i gaža na vjenčanjima i jednostavno ne bi stigla posvetiti se svim projektima na način na koji želi

Pjevačica Maja Šuput u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" bila je voditeljica ovog showa Nove TV, zajedno s Igorom Mešinom, a u drugom showu ove televizije "Supertalentu" je članica žirija zajedno s Martinom Tomčić Moskaljov, Davorom Bilmanom i Fabijanom Medvešekom.

U ovoj godini je, navodno, Maja odlučila smanjiti poslovni tempo jer nakon što se stišala pandemija koronavirusa pjevačica ima i puno veći broj koncerata i gaža na vjenčanjima i jednostavno ne bi stigla posvetiti se svim projektima na način na koji želi i zato Maju nećemo gledati u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" koji uskoro starta na Novoj TV. S Nove TV nisu potvrdili ovu informaciju, a nije se oglasila ni Maja. U međuvremenu sve su glasnija postala šuškanja kako će Maju na voditeljskoj poziciji zamijeniti Tamara Loos, piše Slobodna Dalmacija

Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, a karijeru je započela na televiziji u Dječjem programu na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je vodila emisije “Briljanteen” i “Nulti sat”, a okušala se i kao glumica u seriji “Pod sretnom zvijezdom”. Nakon toga je počela i radijsku karijeru na Anteni Zagreb, a sada radi na Top radiju, a na HRT-u je od 2017. godine vodila i glazbenu emisiju “HRT Top 20”. Za potvrdu informacije o promjenama u voditeljskim redovima showa "Ples sa zvijezdama" kontaktirali smo Tamaru Loos, ali ni ona ni Nova TV se nisu oglasili još po ovom pitanju.  U drugoj sezoni ovog showa u žiriju će biti Igor Barberić, Marko Ciboci, Franka Batelić i Larisa Lipovac Navojec.

Poznati podržali kampanju Europske komisije “Držat ću oči otvorene”
1/8

Pripreme za novu sezonu su u tijeku, a poznata su i imena 13 zvijezda koji su prihvatili plesni izazov i koji će ovog proljeća stati na plesni podij showa ''Ples sa zvijezdama''. Na popisu zvijezda nove sezone hit showa Nove TV nalaze se tako Tara Thaller, Petra Kurtela, Emilija Kokić, Ana Zaninović, Deniss Grgić, Alen Liverić, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Maja Drobnjaković, Fran Lauš i Mario Mandarić.

VIDEO Doris Pinčić otkrila da je trudna: Svi se radujemo još jednom malom biću

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
09:34 24.02.2023.

Ples sa zvijezdama??? A gdje su tu zvijezde? Jedini koji su poznatiji su Ridijan , Darija Lorenzi i Emilija Kokić.A za ove druge nikad čuo.

ZA
zagi101
16:34 23.02.2023.

prava istina je da je NOVATV u financijskim problemima i nema novaca da plati šuputicu kolko ona traži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije