Halid Bešlić

Unuci nisu na vidiku, ali ja ih jedva čekam i to bi me jako razveselilo

'26.10.2010.,Zagreb  Halidi Beslic i Drazen Zeric Zera odrzali su u Saloonu konferenciju za novinare povodom nove zajednicke turneje Karlovacko live 2010. Halid Beslic i Drazen Zeric Zera Photo: Zeljk
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
26.10.2010.
u 20:58

Od 3. prosinca pa do kraja godine Halid Bešlić i Crvena jabuka u sklopu velike turneje Karlovačko Live 2010. nastupit će u Zagrebu, Zadru, Splitu, Varaždinu, Osijeku, Karlovcu, Rijeci i Bjelovaru.

Zadar, Split, Varaždin, Osijek, Zagreb, Rijeka, Karlovac i Bjelovar gradovi su koje će od 3. prosinca pa do kraja godine posjetiti Halid Bešlić i Crvena jabuka u sklopu velike turneje Karlovačko Live 2010.

Dobitna kombinacija

Iako na prvi pogled neobična glazbena kombinacija, Žera i Halid na jučerašnjem su predstavljanju turneje izvedbama svojih hitova “U meni jesen je” i “To mi radi” pokazali kako je odličan provod zajamčen. – Dobitna smo kombinacija i drago mi je da se Žera i ja ponovno družimo. Iz istog smo kvarta, iste zgrade, samo nas dijeli nekih dvadesetak godina – rekao je Halid, koji će uoči turneje morati malo i usporiti s nastupima. – Nakon nesreće sam prestao pušiti i udebljao se 20 kilograma, što nije malo s obzirom na moje godine. Sad mi je sve nekako teže – rekao je Halid, ali i dodao kako ga ništa neće spriječiti da u svakom gradu napravi lom. Bio bi, priznao je, lud od veselja da čuje vijest kako će i on postati jedan od estradnih djedova. Njegov jedinac Dino i snaha Mahira u braku su tek tri mjeseca, no prinovi još nema ni traga. A kralj sevdaha upravo to s nestrpljenjem očekuje.

– Unuci nisu na vidiku, sin i snaha ništa ne najavljuju, a ja jedva čekam. Nema stvari kojoj bismo se supruga Sejda i ja više radovali nego da postanemo baka i djed – govori Halid. A dok ga njegovi najmiliji ne razvesele viješću koju toliko želi, Halid će, zajedno sa Žerom i Crvenom jabukom, diljem Hrvatske razveseljavati vjernu im publiku. – Ponudit ćemo najbolji program koji postoji u Hrvatskoj. Ne trajemo mi uzalud 25 godina, a Halid barem 50 – rekao je Dražen Žerić, kojemu bi uskoro trebale stići i nove starke. Frontmena Crvene jabuke, naime, Halid je povezao s belgijskom tvornicom tenisica, pa ne iznenađuje da je kralja sevdaha zanimalo jesu li napokon i stigle. – Žera toliko skače po pozornici da mu trebaju po jedne tenisice za svaki nastup – našalio se Halid.

Puno sam piva popio

Prepoznatljiv glas, raščupana frizura i starke i dalje su Žerin zaštitni znak, no nakon što mu je supruga Barbara prije godinu i pol rodila blizanke Petru i Mareu, Žera ne skriva koliko ga je očinstvo promijenilo. – Ako govorimo o pivu, nekad sam ga puno popio. S naglaskom na nekad – rekao je i dodao kako očekuje da će turneja 2010. biti više nego odlična. – S Halidom godinama odlično surađujemo, a dokaz tome je i duet “Godinama” koji smo nedavno zajedno snimili – završio je Žera.

Komentara 2

IV
ivicas
22:14 26.10.2010.

dok nism procitao ispod slike tko je na slici al sam se uplasio mislio sam da ce elton john dobiti unuke

KA
karambita
13:34 28.10.2010.

Da, Halid se usvinjio, a alkohol mu je ko Jamnicka kiselica. Sjecam ga se iz 90-tih kad smo krenuli isti dan na kurs njemackog jezika. Sa njim je bila, cini mi se, pjevaca Mirsada Miljkovic ili tako nekako.....i tad je bio u licu istrosen od alkohola, cigara, nocnog rada i tulumarenja....ali sto bi rekli Bosanci....pravi Jaran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije