3, 2, 1 - KUHAJ!

Uplakani Josip: Ljut sam kao ovca

Tri, dva, jedan - kuhaj!
Foto: RTL
1/5
22.03.2016.
u 23:20

"Malo sam emotivan. Znam gdje je greška. Mi kod kuće kuhamo puno više hrane nego ovdje u showu i teško se prilagođavamo kuhanju ficleka"

Natjecatelji RTL-ovog megahit kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ ležerno su shvatili današnji zadatak.

Žiri je zatražio pripremu samo jednog jela, a prelagani recepti nisu dobivali visoke ocjene. Među njima se našla i goveđa juha šogorice i šogora iz okolice Karlovca, a Josipa su pogodile loše ocjene žirija pa je u suzama poručio: "Ljut sam kao ovca".

Iako je zadatak bio napraviti jedno jelo, Ina i Dina su stigle pripremiti čak dva, pa su za to su bile nagrađene visokim ocjenama (ukupno 18). Među najbolje ocijenjenim natjecateljima danas su bili i Ana i Snježana za svoju mesnu štrucu i zagorsku strepu (20), Branka i Vladimir za gambere na buzaru (20) te Drago i Vlado za kokota u škartocu (19).

Eksperiment Marine i Marija s pilećim krilcima na kremi od mrkve nije urodio plodom (ukupno 11 bodova), baš kao ni Honoratina i Josipova goveđa juha s domaćim rezancima koja je bila previše jednostavna za izradu. Pažanin je primijetio da šogorima danas nije bio dan za kuhanje. No, ako su izgubili motivaciju i elan, nastavak natjecanja bi za njih mogao biti poguban. Špiček je uvjeren da Josipa pogađaju preslabe ocjene žirija naspram uloženog truda, no Josip tvrdi drugačije.

Malo sam emotivan. Znam gdje je greška. Mi kod kuće kuhamo puno više hrane nego ovdje u showu i teško se prilagođavamo kuhanju ficleka“, priznaje popularni Josip žiriju suznih očiju. Šogor i šogorica se ne predaju, već će u novi dan natjecanja ući već sutra, unatoč umoru. 

>> Kosti u fileu ribe i mortadela uz fino meso uništili žiriju svečani uskršnji ručak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije