Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna voditeljica

Uršula Tolj zapalila Instagram izazovnim fotkama s plaže: 'More je predivno i nije hladno...'

Foto: Dražen Kokorić
1/15
01.07.2024.
u 16:30

HRT-ovka Uršula Tolj objavila je nekoliko fotografija s plaže, a otkrila je i da ljetuje u Barceloni...

HRT-ova voditeljica 51-godišnja Uršula Tolj na društvenoj mreži Instagram pohvalila se kako uživa u čarima Barcelone te je fotografijama definitivno užarila tu društvenu mrežu. Uršula je pozirala na plaži, ali i pored bazena te je priznala kako voli ljeto. 
- More je uvijek bolje od bazena, ali ima nešto u tim bazenima na krovovima. Ovo mi je drugi takav, nakon Ljubljane. More je predivno i nije hladno, slične temperature kao kod nas trenutačno - poručila je voditeljica koja senzacionalno izgleda u kupaćem kostimu, a istaknula je svoju vitku i elegantnu figuru. 

Inače voditeljicu hvale zbog njezina isklesanog tijela te mladolikog izgleda pa je tako titulu "najboljih nogu HRT-a" potvrdila i objavom s Ibize prije nekoliko tjedana. "Fenomenalno izgledaš, draga", "Najbolje noge", "Kako si lipa, Bože dragi", "Naj noge", "Što si zgodna", "99,9 muškaraca gledaju ti noge", glasili su samo neki od komentara tada ispod njezine objave. 

Podsjetimo, nedavno smo pisali o Uršuli Tolj i situaciji kada se obračunala s hejterima. Naime, nakon polufinalne večeri emisije "Zvijezde pjevaju" održan je i podcast sa svim finalistima kojeg je vodila popularna Uršula Tolj. Voditeljica je postavljala pitanja kandidatima, a komentirale su se i razne teme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/33

 

Gosti su bili Duško Ćurlić i Nenad Korkut, koji je komentirao kako određeni broj kandidata nije znao i morao je istražiti da bi saznao tko su. Dodao je kako mu je drago da se otvara medijski prostor i za neke nove mlade ljude, a na njegovu konstataciju nadovezala se i Uršula. "Najbolje mi je kad komentiraju: 'Ja ne znam tko je ovo'. Zašto misliš da je to uvredljivo za tu osobu, a ne za tebe? Brate, ako nisi čuo, to je tvoja sramota. Tvoja je sramota ako nisi čuo za glumicu iz HNK Varaždin", rekla je simpatična Uršula Tolj. 

 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije