Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJIVA SNIMKA

Nataša Janjić Medančić pokazala kako izgleda kada se raspravlja s mužem, on joj odgovorio u komentaru

Foto: Instagram
1/10
01.07.2024.
u 15:32

Pratitelji su joj kazali kako je slična situacija i kod njih.  "Istina", "Dakle svugdje isto", "Ima nas još", "Mi se ne deremo mi tako pričamo, jer oni ne čuju", pisali su. U komentarima se javio i njen suprug.  "Ne znam šta da više dodam…težak je ovaj život", našalio se.

Glumica Nataša Janjić Medančić objavila je na Instagramu snimku u kojoj se našalila kako to izgleda kad se svađa s mužem, ortopedom Nenadom Medančićem. Objavila je šaljivu snimku u kojoj je prvo prikazala "kako misli da zvuči kad raspravlja s mužem" pa zatim pokazala "kako je on čuje."

Pratitelji su joj kazali kako je slična situacija i kod njih. 

"Istina", "Dakle svugdje isto", "Ima nas još", "Mi se ne deremo mi tako pričamo, jer oni ne čuju", pisali su. 

U komentarima se javio i njen suprug. 

"Ne znam šta da više dodam…težak je ovaj život", našalio se. 

GALERIJA: Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma 'Kofer'

1/45

Nataša je nedavno na društvenoj mreži otkrila je kako je doživjela nezgodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu. 

- Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana - napisala je glumica prije godišnjeg odmora iz snova. 

VEZANI ČLANCI: 

Nataša je krajem prošle godine suprugu Nenadu čestitala petu godišnjicu braka. U podlozi videa svira pjesma Harija Rončevića "Kad bi se moga rodit", a Nataša je suprugu čestitala godišnjicu emotivnom porukom. - Petica. Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja - napisala je pokraj videa. Na svom Instagram storyju prisjetila se i njihovog vjenčanja pa otkrila čemu se to njih dvoje raduju u budućnosti.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:06 02.07.2024.

Super su mi ovi uspješni mladi lijepi parovi koji se dopisuju preko društvenih mreža. Tome svi trebamo težiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije