Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MSU

FOTO Počeo spektakularan rođendanski party Večernjeg lista! Ovo je najluđa zabava u gradu

Zagreb: Druženje uzvanika uoči proslave 65. godišnjice Večernjeg lista
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/102
01.07.2024.
u 19:55

Spektakularni rođendanski party Večernjeg lista je počeo, a u krugu prijatelja, suradnika i kolega proslavili smo 65. rođendan! Brojne poznate osobe iz svijeta politike, kulture, sporta i showbiznisa su podijelila svoje sjećanja i iskustva uz Večernji list. Razgovarali smo sa Stipom Pletikosom, Zdenkom Kovačiček, Ksenijom Kardum, Goranom Ogurlićem i mnogim drugima

Došlo je vrijeme za spektakularnu proslavu! Večernji list slavi veliki 65. rođendan, a povodom ovog značajnog jubileja večeras se održava ekskluzivna zabava u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Prvi uzvanici u idućih će se sat vremena početi okupljati na crvenom tepihu, gdje se očekuju brojne poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture i sporta, koje će podijeliti svoja sjećanja i iskustva vezana uz Večernji list.

Na samom početku programa gostima će biti prikazan kratki film o bogatoj povijesti, ali i uzbudljivoj sadašnjosti Večernjeg lista. Nakon filma, riječ će preuzeti direktorica Ivana Krajinović i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, koji će se kratko obratiti uzvanicima te službeno otvoriti proslavu.

- Jako smo ponosni na ovaj jubilej i to ne samo na impresivnu brojku, nego još više na ono što Večernji list predstavlja u našem društvu zadnjih šest i pol desetljeća. Stoga nam je drago što ćemo ovaj jubilej obilježiti s našim gostima - rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić. Ova proslava nije, naime, samo prilika da se osvrnemo na proteklih 65 godina, već i da zajedno zakoračimo u budućnost, uvjereni da će Večernji list nastaviti biti vjeran pratilac svojim čitateljima.

 

 

FOTO Počela je proslava 65. rođendan Večernjeg lista!

Zagreb: Druženje uzvanika uoči proslave 65. godišnjice Večernjeg lista
1/37

 

- Ovim putem pozdravljam sve čitatelje Večernjeg lista! A Večernjem listu od srca želim sretan 65. rođendan. Novine definitivno najviše volim. Volim taj list pod rukom, a i čuvam neke od naslovnica svojih mladih dana. To sve čuvam blisko srcu, a to me sve vraća u te proživljene i lijepe trenutke - kazao nam je legendarni Stipe Pletikosa

- Tajna dugovječnosti Večernjeg lista je kao i moja, a moja glazbena karijera je samo godinu starija od Večernjeg. Mi smo uvijek prisutni, pratimo, sve je autentično, otvoreno, a to je i jedina tajna. A Večernjem listu predviđam blistavu budućnost! Želim Večernjem sve najbolje, Večernji list je vječan, ja nisam, ali moja glazba jest - dodala je odmah na početku partyja glazbena diva Zdenka Kovačiček.

- Kao bivši Večernjakovac sretan sam što sam ovdje sa svojim bivšim kolegama i dijelim sreću što Večernji list slavi rođendan. Jutarnji i Večernji list su konkurencija, a mislim da se dobro nadopunjujemo... Budućnost Večernjeg lista je dobra, a baš kao i konkurenciji, svi smo se dobro prilagodili novim medijima - kazao je glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić.

- Sretan rođendan Večernjem listu, nadam se da ćemo i mi dočekati toliki veliki rođendan! Nova TV je skoro na pola puta! Večernji list je uspio okupiti mnoge različite autore, a što dovodi i do mišljenja različitih. Želim Večernjem da se zadrži u papirnatom obliku, da nastavi biti odličan kao i do sada, da zadrži odlične autore i da zadrži taj blizak pristup. Ja sam odrasla na Večernjem listu, želim vam sve najbolje - kazala je direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Svečani program nastavit će se glazbenim brojevima, nastupom DJ-a te umjetnika iz Serpentes Magic Theatrea. Glazbeni dio programa započinje nastupom Baby Lasagne, a potom na stageu stupaju i Martin Kosovec te legendarni Gibonni.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 4

Avatar Stradun
Stradun
21:25 01.07.2024.

Počela je žurka. Neki će da ćaskaju, a neki i da đuskaju.

MA
marinerocro
21:05 01.07.2024.

Nekada je to bio hrvatski list.

Avatar mile123
mile123
21:29 01.07.2024.

prijatno komšije i lepo veče vam želimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije