nova sezona showa

Usred ozbiljne bitke za zdravlje, slavna voditeljica se vraća! No borba s bolestima i alkoholom još nije gotova

Profimedia
29.09.2021.
u 23:00

Premijera 13. sezone emisije prethodno je odgođena od 20. rujna nakon što je voditeljica testirana pozitivno na COVID-19 usred brojnih drugih zdravstvenih problema.

Wendy Williams (57) je uskoro ponovno u svom "vrućem stolcu". The Wendy Williams Show u utorak je na svom Instagram profilu potvrdio da je talk show ponovno na ekranima od 4. listopada, kada kreće 13. sezona.

"Čekanje je gotovo! 13. sezona počinje od ponedjeljka", piše u kratkoj objavi uz koju je pušten i trailer za emisiju u kojem se čuje voditeljičin glas koji obećava "nove vruće teme". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Williams (@wendyshow)

Premijera 13. sezone emisije prethodno je odgođena od 20. rujna nakon što je voditeljica testirana pozitivno na COVID-19 usred brojnih drugih zdravstvenih problema. Naime, nakon što se prošle godine pisalo kako joj je bolest limfedema toliko uznapredovala da su joj otečena stopala pozelenjela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, sada joj u prilog ne ide niti zaraza koronavirusom, kojim se zarazila prije desetak dana. 

Foto: Profimedia

Wendy se od svega oporavljala u bolnici, a njezin brat na YouTubeu je prije tjedan dana kazao kako je Wendy stabilno te da se bori. Inače, Wendy se bori i s Gravesovom bolesti, koja je najčešći oblik hipertireoze (poremećaja metabolizma zbog prekomjernog izlučivanja hormona štitnjače ili pretjerane aktivnosti štitnjače). Autoimuni je poremećaj do kojeg dolazi kad štitna žlijezda izlučuje previše tiroidnih hormona. Prepoznatljivi su simptomi guša (uvećana štitnjača) i izbočene očne jabučice.

Da je zvijezda u lošem stanju kazao je i izvor za The Sun. 

"Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show", kazao je izvor i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini. "Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć", dodao je izvor. 

Inače, prošle godine voditeljica je priznala da je bila na odvikavanju. A iako je trebalo puno snage da prebrodi teške trenutke uz teško stanje s limfedemima, koje karakterizira oticanje jednog ili više ekstremiteta prilikom kojeg se u međustaničnim prostorima nagomilava limfa koja ne otječe ni limfnom ni venskom cirkulacijom; koronavirus i alkohol, Wendy se, čini se, jedva čeka vratiti na svoj rozi stolac. 

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije