svi su zabrinuti

Utučena Marijanina sestra o detaljima istrage: 'Policija ispituje obitelj i uske prijatelje'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
29.04.2022.
u 14:22

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smjeru. Neslužbeno se doznaje da se potraga obavlja na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta

Već treći dan traga se za Marijanom Seifert (38). Njezin suprug Karlo Seifert očajan je u potrazi za njom, kao i roditelji i sestra. U razgovoru za RTL Marijanina sestra Maja Kovačević otkrila je da nema nikakvih novosti u vezi s njezinom potragom.  Utučena i zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje obitelj i uske prijatelje.

Inače, Marijana se iz svoje kuće udaljila negdje oko ponoći u utorak, a suprug je nestanak prijavio ujutro. U medijskim istupima rekao je kako je suprugu zadnji put vidio u utorak navečer kada su otišli na spavanje. Sutra ujutro nije je bilo u stanu, a njezini dokumenti i stvari prolaznici su pronašli u blizini Mosta mladosti te odmah pozvali policiju. 

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smjeru. Neslužbeno se doznaje da se potraga obavlja na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta.

Prema objavljenim podacima u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Marijana Seifert je u trenutku nestanaka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Riječ je o 38-godišnjakinji visine 167 centimetara, plave kose i zelenih očiju te vitkog stasa koja na donjem dijelu leđa ima tetovažu cvijeta, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju te tekstualnu tetovažu na desnom ramenu, a na zapešću desne ruke tetoviran znak beskonačnosti, kao i tetoviranu glavu jednoroga na lijevom bedru.

Policija i obitelj moli sve koji imaju informacije o Marijaninom nestanku da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. 

VIDEO>>Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Komentara 4

DU
Deleted user
14:46 29.04.2022.

Ili je zbrisala s nekim i ostavila stvari da skrene pažnju potrage na Savu. Ili najgore od svega da je zaista skočila :(. Nema neke mudrolije. A i Karlo ima bome tvrdi san kad je tak ujutro shvatio da je nema.

DU
Deleted user
16:44 01.05.2022.

Opće poznato je da g... a plutaju tako da samo treba čekati

TZ
tomislav.zubovic
17:20 29.04.2022.

Nije se jadnica niti zaljubila niti je zbrisala, već nije mogla podnjeti gubitak vlastite djece i prvog muža, vlasita djeca su je se odrekla zbog toga što je napravila, to je za majku ipak bilo previše, žao mi je, nadamm se da je ipak živa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije