Dugo toplo ljeto

Uz vruće fotke Emily Ratajkowski nema zime: 'Hej, ovo je moja guza'

Foto: Instagram
1/3
30.11.2019.
u 20:00

Za Instagram pratitelje Emily Ratajkowski, ljeto traje zauvijek.

Osim što je svjetski poznati model i glumica, Emily Ratajkowski je vlasnica i linije kupaćih kostima. A najbolje ih promovira sama putem svojeg Instagram profila i to zahvaljujući svojim atributima.

"Hej, ovo je moja guza", stoji u opisu posljednje fotografije na njezinom Instagramu, no zapravo se radi o reklami za jedan od minijaturnih kupaćih kostima iz njezine Inamorata linije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi. This is my butt in @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Milijuni ljudi su bili zahvalni za ovaj podsjetnik na dugo toplo ljeto, iako nitko nije zapravo iznenađen ovim tipom fotografije na profilu Emily Ratajkowski.

Osim što često objavljuje svoje fotografije u bikiniju, Ratajkowski je nedavno objavila i fotografiju svojega dnevnog boravka u kojem ležerno odmara potpuno gola. Stan je pun umjetničkih djela, no nema televizora ili knjiga, a psa na fotografiji mnogi nisu niti primijetili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije