NIJE BILA PRESRETNA

Vampirica Olja nije se proslavila u 'Zadruzi', izbačena je nakon što je osvojila samo 1 posto glasova publike

Foto: RTL
1/11
27.09.2021.
u 13:55

Naime, Olja je osvojila samo 1 posto glasova publike, a nisu je spasile ni osebujne odjevne kombinacije i neobične izjave.

Olja Einfalt Mihovilović, gledateljima poznatija kao Splitska vampirica, nije uspjela oduševiti gledatelje 'Zadruge', srpskog reality showa u kojem je sudjelovala. Naime, Olja je osvojila samo 1 posto glasova publike, a nisu je spasile ni osebujne odjevne kombinacije i neobične izjave. 

 

Einfalt je u nedjelju završila u dvoboju s Filipom Carom, a gledatelji su bez puno razmišljanja odlučili da će upravo ona napustiti show. Nakon izlaska o svojem iskustvu pričala je u studiju. 

 ''Ne radim ništa fejk, radim kako mi dođe. Vampirica, Olja, Michel, izlaze kada treba, ne mogu se stvari raditi na silu. Glavni razlog mog izlaska, razmišljala sam o tome - Michel nije oprala dobro suđe. Sale glumac je jako plašljiv. Baka pokojna mi je rekla da sam dobila nominaciju jer nisam uspjela s njim, morat ću mu dati lekciju da dođe pameti. Jasno je da postoje simpatije, voli kožu, 'Tesna koža', ja koža, on koža... Na kraju je on popustio i zaprosio me je'' rekla je Olja. 

Inače, Oljin cilj u showu bio je je ostati što duže te odnijeti pobjedu, a za RTL.hr je otkrila da joj je novac potreban kako bi mogla vratiti dug i spasiti obiteljski stan. Dodajmo da je Einfalt javnosti poznata po sudjelovanju u showima 'Ljubav je na selu' te 'Večera za 5 na selu", gdje se predstavila kao vampirica.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:05 27.09.2021.

U Hrvatskoj više od 10 godina nije bilo nikakvih reality emisija zbog slabe gledanosti, prije par godina opet su pokušali međutim gledanost je i dalje očajna. Hrvati definitino ne gledaju reality emisije, a pogotovo ne gledaju tuđe srpske reality emisije, prema tome prestanite Hrvatima nametati srpski primitivizam. Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, osim toga oni se moraju ispričati za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:47 27.09.2021.

Treba ima 6 banki i za sebe brije da je vampirica

MO
modovisisajteMaraschino
15:09 27.09.2021.

takvi ne shvaćaju da su dosadni i da ljudi ne mar za njih, ni plaćeni članci u medijima neće to promijeniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije