IVANA VRDOLJAK VANNA

Vana ne voli svoj rođendan jer je podsjeća na dolazak kiše

vanna
Pixsell
15.09.2013.
u 09:00

Bez obzira na vremenske prilike, ona ljeto proglašava već 1. svibnja. – Tada skidam čarape i počinje sezona kratkih rukava. Sad pobožno pratim vremensku prognozu i kad vidim da je najavljena kiša, dođe mi da od jada pustim suzu – kaže.

Brza, poletna i optimistična pjesma “1000 milja”, otkako je puštena u glazbene etere početkom srpnja, osvojila je publiku, ali i vrh HR TOP-a 40 gdje se zadnjih tjedana vrti oko drugog i trećeg mjesta. To posebno veseli izvođačicu ove pjesme - Vannu.

– Ova pjesma nije planski smišljena za ljeto jer se pjesme ne dijele po godišnjim dobima. “1000 milja” nije baš puno drugačija od onoga što inače radim jer ni inače ne pjevam serenade i balade, naprotiv, veliki dio mog koncerta su brze i dinamične pjesme – kaže Vanna. Nada se kako će ovaj hit, čije stihove potpisuje Ante Pecotić, još dugo biti omiljena skladba njezinih obožavatelja. Prvog dana rujna pjevačica je proslavila 43. rođendan, ali taj datum nije joj pretjerano drag.

– Svoj rođendan ne volim jer me oduvijek podsjećao na kraj ljeta i početak školske godine - često se znalo dogoditi da škola počinje baš 1. rujna i to mi nikako nije bilo drago iako sam bila odličan đak – objašnjava glazbenica. Bez obzira na vremenske prilike, ona ljeto proglašava već 1. svibnja.

– Tada skidam čarape i počinje sezona kratkih rukava. Sad pobožno pratim vremensku prognozu i kad vidim da je najavljena kiša, dođe mi da od jada pustim suzu – kaže Vanna. Ovo se ljeto odmarala na Braču, koji će joj jednog dana možda postati i stalno mjesto boravka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije