Čudan spoj

Vanja Halilović i Tanja Ivanišević zajedno tulumare!

'19.09.2008.,Zagreb- Drugi rodjendan kluba Peoples.Tanja Dragovic i Goran Ivanisevic. Photo: Petar Glebov/24sata'
Foto: 'Petar Glebov/24sata'
1/3
29.11.2011.
u 10:00

Nekadašnja ljubavnica Gorana Ivaniševića s njegovom suprugom prošlog se četvrtka u Pepermintu zabavljala u muškom društvu. – Istina je, ali ne bih komentirala – kazala je Vanja Halilović.

Da i ljute suparnice u ljubavi mogu postati prijateljice, neobična je životna teza koja se još jednom potvrdila u slučaju supruge i bivše ljubavnice teniskog asa Gorana Ivaniševića. Prošlog četvrtka proslavu devetog rođendana Pravokutnika, studentske udruge Pravnog fakulteta, u popularnom zagrebačkom klubu Pepermint sasvim neočekivano pohodile su i dvije zvijezde domaćih tabloida. Bivši top-model Tatjana Ivanišević (32) i nekadašnja voditeljica RTL-a Vanja Halilović (27) stigle su u večernjim satima, zajedno, u društvu trojice muškaraca.

Ples uz house ritmove

Posjetitelji kluba svjedoče da su djelovale blisko, poput najboljih prijateljica. Nazdravljale su i plesale na seksi ritmove house glazbe.

– Istina je da smo Tanja i ja bile u Pepermintu, no ne želim komentirati svoja privatna druženja u medijima. Nadam se da me razumijete – kazala nam je Vanja i odbila odgovoriti na druge upite. Tatjana Ivanišević jučer je bila nedostupna medijima, baš kao i njezin 40-godišnji suprug, kojeg je 2008. godine časopis Extra uhvatio u preljubu s Vanjom Halilović.

Nitko me nije tjerao

Paparazzi spomenutog tjednika prije tri godine za Valentinovo snimili su Gorana kako nakon Vanje izlazi iz stana na adresi Trg Marka Marulića 8 i time potkrijepili priču o preljubu. Tatjana je Gorana izbacila iz njihova zajedničkog stana u Dalmatinskoj ulici, a on je na izlasku iz zgrade ugledao fotoreportera tjednika Story kojemu je bejzbolskom palicom uništio opremu.

U intervjuu za Index na upit je li se isplatilo voditi dvostruki život, kazao je:

– Ništa nije vrijedno toga kad uništiš obitelj koju si gradio 12 godina. To je križ i teret koji ću nositi cili život. Ja sam krivac, nitko me nije tjerao puškom. Nadam se da će mi Tatjana oprostiti jer samo s njom želim biti.

Želja mu se ispunila. Tri godine poslije, Tatjana i Goran su u braku te zajedno odgajaju kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Očito je prošlo i dovoljno vremena da Tatjana nekadašnju razaračicu svoje veze prigrli za prijateljicu.

Komentara 15

JJ
J_J_Zmaj
05:41 30.11.2011.

Nos gospođe Ivanišević je toliko smanjen, skraćen i utanjen da ne verujem da na njega može da diše a nozdrve su kao dve škrgice, ovo kao da je radio plastičar Nine Morić. Tu su i pačeća usta, samo fali malo botoksa u čelo da se obrve visoko podignu kao da se čudi, to je sledeći potez. Danas čitava estrada i u Hrvatskoj i u Srbiji izgleda isto, ti doktori garant imaju šablone i samo rokaju.

C1
c11dugi
09:35 30.11.2011.

Tanja je nekad bila prekrasna (npr. na naslovnici americkog Cosmopolitena) ali ovo na sto sad lici je stvarno prestrasno. Nije ruzna ali pretjerano smanjenje nosne hrskavice i u potpunosti bespotrebno oversized silikoniranje usnica joj je promjenilo lice i slici kombinaciji Nine Moric, Sanje Duggan i Mickeya Rourkea. To mi nikako nije jasno kako zene pristanu na poruznjivanje. Pa zar ne primjecuje kako grozno izgledaju prenapumpane usnice Kristine Bradac ili skoro smrznuto lice Sanje Duggan koja je u potpunosti izgubila mimiku lica i izgleda kao komad plastike.

DK
dkatica2
10:39 29.11.2011.

to je demokracija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije