čestitamo

Vanna je postala baka! Njezin sin Luka dobio je dijete, a poznat je i spol bebe

Foto: Instagram
1/11
08.07.2023.
u 13:00

Ove lijepe vijesti potvrdio je Vannin suprug Andrija Vrdoljak koji je otkrio i spol djeteta.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna postala je baka! Story.hr piše da je ove vijesti potvrdio Vannin suprug Andrija Vrdoljak. Naime, njihov sin Luka (26) dobio je djevojčicu.

- Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed – rekao je Vrdoljak.

Podsjetimo, Vanna i Andrija nedavno su proslavili 25 godina braka. Njih su se dvoje vjenčali 1998. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - 1997. Vanna je rodila sina Luku, a 2001. godine kćer Janu. Jednom je prilikom Vanna progovorila o svojim nasljednicima.

- Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama – super - rekla je tada pjevačica.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Vanna svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti. Mnogi pamte Vanninu pobjedu na Dori i nastup na Eurosongu 2001. godine u Kopenhagenu kada je nastupila s pjesmom 'Strune ljubavi'. Pjevačica je tada bila trudna sa svojom kćeri.

Vanna je kćer pokazala i prije nekoliko godina kada je ona glumila u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. Tada se njezina kćer s njom pojavila i na nekoliko događanja.

- Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu – rekla je pjevačica prilikom objave ovog videospota. Video je prikazan skoro 1.500.000 puta, a s Janom je tada glumio Filip Srpak. 

Janu smo imali prilike gledati i na televiziji, kada se pojavila kao iznenađenje svojoj mami. Njih dvije tada su i zaplesale. 

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sarma
20:31 08.07.2023.

Voc hepnd nau

Avatar Behemot
Behemot
19:56 08.07.2023.

Klan Vrdoljak neće nikada izumrijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije