Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Vatreno izdanje Maje Šuput bez grudnjaka: Obožavatelji zatečeni ovim izborom

Foto: Happy fm
1/20
15.11.2023.
u 12:00

Glazbenica Maja Šuput objavila je nove fotografije na Instagramu bez grudnjaka i ovim izdanjem šokirala obožavatelje.

Jedna od najpopularnijih domaćih glazbenica i poduzetnica Maja Šuput (44) na društvenim mrežama obožava dijeliti dogodovštine i detalje iz privatnog života. Često izaziva veliku pažnju medija i javnosti svojim objavama na Instagramu, a tako je bilo i ovog puta! Inače, članica žirija popularnog showa 'Supertalent' podijelila je nove fotografije iz backstagea, a nakon što su je šminkeri i frizeri sredili za binu, pozirala je u šminkerskoj sjedalici pored ogledala s lampicama. Odabrala je opušteniju verziju, nego je to inače pa je tako iskombinirala poderane traperice, modri sako i bijelu majicu španjolske modne kuće Loewe. Pratitelji su odmah primijetili da ispod majice nije odjenula grudnjak pa su se ispod objave nizali komentari i pohvale na račun njezina izgleda. - 'Majo, top si', 'Ekstra ženskica', 'Ma super, top', i onaj zanimljivi: 'Grudnjak? Ništa grudnjak', upitali su znatiželjni obožavatelji.


Podsjetimo, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se 2019., a dvije godine kasnije dobili su sina Blooma. On je pak s roditeljima već bio u brojnim dalekim zemljama na putovanjima, a njegove avanture s putovanja uvijek su rado viđene na Majinom Instagram profilu. Osim toga što je Maja glazbenica i poduzetnica, ona je i članica žirija showa Nove TV 'Supertalent'. U nedjelju navečer emitirana je sedma audicijska emisija showa 'Supertalent' u kojoj su brojni pokazali svoje talente. Među njima bio je i mladić koji je žiri očarao svojim glasom, a dolazak u show bio mu je velika želja. Radi se o Jovanu Božinu iz Kikinde koji je  oduševio žiri, a nakon njegovog predstavljanja, članicu žirija Maju Šuput stigla su sjećanja. Naime, nakon što je mladić krenuo objašnjavati gdje se Kikinda nalazi, Maja je kratko poučila da zna gdje je

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

VEZANI ČLANCI:


- Moram vam nešto ispričati - rekla je Maja nakon toga, pa dodala: - Prvi dečko koji me ikad poljubio, doduše u obraz i bilo je na moru, ali to je tad bila velika stvar, bio je Bojan iz Kikinde - otkrila je Maja. - Možda mu je to tata - našalio se Fabijan. Nakon Jovanovog nastupa, Maja se prisjetila da je njezinu sestričnu poljubio Milan iz Kikinde, Bojanov brat. Nakon toga je otkrila i da joj se Bojan potpisao u spomenar te da još pamti pozivni broj ovog mjesta. 

 

Zrinka Cvitešić i Niko kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova

 

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Haha
19:11 15.11.2023.

Pa ovo i nije msja, svi se sjecamo maje,slatkog djevojcurka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije