Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILO JE BOLNO'

Šprajc iznenadio fanove novim videom, pratiteljica mu poručila: 'Dvaput sam provjeravala čiji je profil'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/10
15.11.2023.
u 11:08

- Iz njujorške Mome su već zvali da im posthumno ostavim ruku za stalni postav ali razmislit ću još , možda netko da više. Uglavnom kad pitaju kako je bilo, bolno je bilo ali su u tatto studiju sve to stoički istrpili i besprijekorno minuciozno iscrtali ovo djelo. I da, djelo nema nikakvu poruku. Samo je djelo, napisao je Šprajc pokraj videa na kojem je pokazao kako je izgledalo tetoviranje

Zoran Šprajc (55), urednik i voditelj RTL-ove emisije "Stanje nacije", na Instagramu se pohvalio novom tetovažom. Šprajc već ima tetovažu na desnoj ruci, a sada se pohvalio kako je tetovirao i lijevu ruku.

- Iz njujorške Mome su već zvali da im posthumno ostavim ruku za stalni postav ali razmislit ću još , možda netko da više. Uglavnom kad pitaju kako je bilo, bolno je bilo ali su u tatto studiju sve to stoički istrpili i besprijekorno minuciozno iscrtali ovo djelo. I da, djelo nema nikakvu poruku. Samo je djelo, napisao je Šprajc pokraj videa na kojem je pokazao kako je izgledalo tetoviranje. 

Dok su mu brojni pratitelji pohvalili tetovažu, bilo je i onih koji su napisali kako mu to ne treba u pedesetima.

- Gospon Šprajc vi ste ponoreli skroz na skroz. Bilo bi bezbolnije postati bike. I onda nije problem ako se predomislite nakon kad čovjeka neke faze puste, poručila mu je pratiteljica.

- Samo djelo nema poruku ali tetoviranja u 50+ ima poruku ali ne smijem reći, dodala je druga, a treća je pratiteljica napisala kako je dva puta provjeravala čiji je profil. 

Podsjetimo, RTL-ov voditelj nedavno je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako uživa u centru Zagreba. Šprajc je sjeo na žutoj stolici nasred Preradovićeve ulice i nazdravio pivom, a druga mu je stolica poslužila kao stol. 

VEZANI ČLANCI: 

- Preradovićeva je moja omiljena ulica za dobro pivo po lijepom vremenu, a od nedavno eto dobrom pivu i lijepom vremenu može se nazdraviti i nasred ulice. Živio svaki metar pješačke zone, od Zagreba do Daruvara i šire!, pozdravio je Šprajc odluku vodstva Grada Zagreba po kojoj je dio Preradovićeve od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice postao pješačka zona. U komentarima mu se odmah javila Nikolina Pišek. 

 Lajk tebi, ali ne i prometnim čepovima. Treba nalaziti rješenja, a ne kreirati nove probleme…, napisala je Pišek.

- Slažem se. Ali rješenje jedino može biti u tome da se cijeli uži centar pretvori u pješačku zonu. Zg vlast za sada bi malo piškila malo kakila. Al ako je to početak pješačkog centra možda malo muke vrijedi izdržati. Ali ako stanu na ovome ja ću biti u prvim redovima protiv njih. Zajedno s tobom, odgovorio je Šprajc. 

VIDEO: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar horuk
horuk
11:22 15.11.2023.

Nisam pročitao članak. Samo ovo na ovoga 🤮

DU
Deleted user
17:31 15.11.2023.

Zokane,vuce stari nisam znal da si tak hrabar.Izgleda da se mladim curama to svidja.😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije