TUGA U OBITELJI VODITELJICE DNEVNIKA

U 44. godini preminula HRT-ova novinarka, izgubila bitku s bolesti: 'Tolika tuga, divna, tiha, s osmjehom...'

Foto: Facebook
1/4
18.07.2024.
u 09:30

Glas Hrvatske javio je tužnu vijest kako ih je zauvijek napustila draga Iva Matić, inače sestra popularne HRT-ove voditeljice Dnevnika

S tugom javljamo da nas je prerano napustila naša draga radijska kolegica Iva Matić, rođena Marjanović-Zulim, izgubivši borbu s  teškom  bolesti. Pamtit  ćemo je po velikom doprinosu i angažmanu u promociji hrvatske glazbe i prenošenju priča iz glazbenoga svijeta o Hrvatima izvan domovine i drugim emisijama Glasa Hrvatske, a posebno ćemo se sjećati njezine zarazne pozitivne energije, dobre volje i toplog osmijeha...

Naša Iva. U ime djelatnika programa za Hrvate izvan RH i Glasa Hrvatske  izražavamo iskrenu  sućut i podršku obitelji u ovom teškom trenutku. Posljednji ispraćaj bit će u petak, 19.07.u 15 sati na groblju u Svetoj Nedelji. Počivala u miru - poručili su s cjelodnevnog međunarodnog programa Hrvatskog radija Glas Hrvatske, a koji je danas diljem svijeta moguće slušati isključivo preko interneta. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pokojna Iva Matić, djevojačkog prezimena Marjanović-Zulim inače je sestra naše popularne HRT-ove voditeljice Dnevnika Nike Marjanović Zulim. Radijska novinarka Iva Matić bila je glazbena urednica Glasa Hrvatske i novinarka emisije Hrvatima izvan domovine. Preminula je u 44. godini života.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:40 18.07.2024.

Nika je super voditeljica....žao mi je zbog nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije