PROMO

Veliki povratak u osamdesete u kinima - pogledajte biografski film o glazbenoj senzaciji Milli Vanilli!

Girl You Know It’s True
Foto: Promo
1/24
11.09.2024.
u 13:05

Među prvima premijeru filma „Girl You Know It’s True“ nisu propustili ni Ivana Husar, Saša Lozar, Branka Krstulović, Kristina Bradač Radić i brojni drugi

Za dobru uvertiru u rujan sinoć su se pobrinuli Blitz i CineStar Cinemas koji su bili zaduženi za odličan provod i premijeru filma „Girl You Know It’s True“ . U Kaptol Boutique Cinema okupili su mnoge ljubitelje glazbe i kina, a povod je bio novi biografski film o glazbenoj senzaciji Milli Vanilli. „Girl You Know It’s True“ predstavlja uzbudljiv pogled na nevjerojatnu priču o legendarnom glazbenom duu koji je ujedno bio i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih glazbenih fenomena u doba najveće popularnosti MTV-a, a u dva sata svi su mogli “otputovati“ u plesne osamdesete i devedesete. U filmu su uživali Ivana Husar, Saša Lozar, Edina Pršić Babić, Branka Krstulović, Tomo Ricov, Kristina Bradač Radić, Marina Mamić, Boris Kovaček, Zembo Latifa, Dalibor Petko, Niko Čuturić, Antonija Ćosić i brojni drugi.

Foto: Promo

„Girl You Know It’s True“ približit će vam Roba Pilatusa i Faba Morvana, članove grupe Milli Vanilli, od njihovih prvih uspjeha, obiteljskih odnosa do skandala koji je šokirao svijet. Kroz fascinantnu rekonstrukciju ključnih trenutaka njihove karijere, odnos s producentom Frankom Farianom i drugim suradnicima, gledatelji imaju priliku doživjeti sve faze strelovitog uspjeha od europskih do svjetskih top lista. Uz to, film prati emotivne, obiteljske trenutke ovih zvijezda, kao i izazove s kojima su se suočavali iza kulisa njihovog zvjezdanog statusa.

Foto: Promo

Osim u premijerno prikazanom filmu i nevjerojatnoj istinitoj priči, brojne okupljene hitovima inspiriranim temom 80-tih i 90-ih zabavljali su DJ-i Stanko Bondža i Rea i članovi plesnog kluba Megablast, a večer su podržali Weekend Media Festival, Top Radio i CineStar TV Channels. A upravo glazbeni hitovi tog doba donijeli su dodatnu dimenziju večeri stvarajući savršenu priliku za opuštanje i druženje nakon ljetnih odmora. Podsjećamo da je prošle godine objavljen i greatest hits u izdanju Sony/Menart, a i dan danas aktivan Fab Morvan pozdravio je sve prisutne s velikog platna, porukom snimljenom ekskluzivno za Kaptol Boutique Cinema.

Foto: Promo

Premijera filma „Girl You Know It’s True“ bila je puno više od same filmske projekcije. To je bila prilika za sve prisutne da se povežu s jednim od najzanimljivijih trenutaka u glazbenoj povijesti i uživaju u večeri koja će se dugo pamtiti, a kako je bilo možete pogledati i u videu.

Film možete pogledati već od sutra, 12. rujna u svim kinima u distribuciji Blitza, a ljubiteljice CineLady događaja u Zagrebu (Z Centar), Rijeci, Osijeku i Splitu imaju priliku pogledati film uz piće dobrodošlice i poklone partnera. Ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije