Master Yachting

Veliki uspjeh domaće tvrtke! Poznati su kao lider u nautičkoj industriji, a sada su im stigla još dva velika priznanja

Foto: PR Sanlorenzo
1/19
18.09.2024.
u 18:32

Radi se o brendu koji je višestruko nagrađivan od strane Lagoon Catamarans kao najbolji u Europi i širom svijeta, a Master Yachting nastavlja potvrđivati svoju posvećenost izvrsnosti i kvalitetnoj usluzi.

Lider u nautičkoj industriji, Master Yachting, nastavlja nizati priznanja za svoj rad. Radi se o brendu koji je višestruko nagrađivan od strane Lagoon Catamarans kao najbolji u Europi i širom svijeta, a Master Yachting nastavlja potvrđivati svoju posvećenost izvrsnosti i kvalitetnoj usluzi.

U ovoj godini, njihov uspjeh nije stao samo na tome, nego se proširio i na druga područja. Njihova sestrinska tvrtka, Sanlorenzo Adria ostvario je dva značajna priznanja: Sanlorenzo Yachts dodijelio je nagradu za „Najbolji servisni rad i komunikaciju s klijentima za 2024. godinu“, dok je Sanlorenzo Blue game prepoznao njihov trud u inovativnom marketingu i eventima dodijelivši im nagradu za „Najbolji marketinški trud za 2024. godinu“. Tijekom ove godine organizirali su niz kreativnih evenata od Porto Montenegra, Praga, Budimpešte do onog najupečatljivijeg u Splitu koji je uključivao zahtjevnu koordinaciju "Plesa brodova" ispred splitske luke do fine dining večere u Dioklecijanovim podrumima, a iza kojih stoji Snježana Schillinger.  

Podsjetimo, Sanlorenzo je najprestižnije brodogradilište u svijetu s dugogodišnjim iskustvom u brodogradnji, inovativnim rješenjima, vrhunskim stručnjacima, a najutjecajniji svjetski arhitektonski studio Piero Lisoni brine se oko interijera. 

„Uspjeh moje tvrtke ne zavisi samo od mene, već od sjajnih ljudi koji rade sa mnom. Ponosan sam što radim s nevjerojatnim timom,“ istaknuo je generalni direktor kompanija Sanlorenzo Adria i Master Yachting Austria & Germany, Franz Schillinger. Tim koji stoji iza ovog uspjeha uključuje ustrajne profesionalce iz Master Yachtinga i Sanlorenzo Adria. Ova priznanja su dokaz timskog rada i ustrajanosti, kako u segmentu prodaje, tako i u pružanju izuzetnih usluga, i predstavljaju veliki korak naprijed za budući razvoj kompanija Master Yachting i Sanlorenzo Adria.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije